fallback

Нова версия на Peugeot 4007 за немския пазар

Peugeot пусна нова версия на SUV модела си 4007, наречена Sport Edition.

Засега тази версия е представена само на немския пазар. Тя се различава по въэншния си вид, като има 19 цолови джанти Aero Star с пет двойни спици, алуминиеви релси на покрива, фарове за мъгла с хромирани гривни, нова изпускателна система с двоен накрайник. При Peugeot 4007 Sport Edition се е появил и нов преден спойлер, а също и такъв на покрива. В интериора Peugeot 4007 Sport Edition правят впечатление кожените седалки и богатото оборудване. Да споменем само климатроник и автоматично адаптиращ се темпомат. Peugeot 4007 SE е с дизелов двигател с обем 2.2 литра с мощност 115 kW/156 к.с. Цената на тази версия е 38 400 евро и автомобилът ще бъде в продажба от началото на идната година.
Тагове:
fallback
  • #4
    пежо ( преди 15 години )
    За човека от точка 3. Приятелю, незнам каква е тая С16-ка с добра возия и незнам защо си се преебал точно с нея. Не говори толкова общо за марката, понеже точно твоита се трошела. И на края: приличаш ми на разгневен ауди-фен след гонка :)
  • #3
    черкеза ( преди 15 години )
    хора няма ко да се карате ас имам пижо 306 s16 купих го преди два месеца и се убедих че пежо правят коли само за някви адски богати хора понеже когато сварши гаранцията на колата почвате да си я купувате няколко пати като плащате за ремонтите и на всеки 500 км правят честитка вече станах приятел с хората по сервизите иначе возията е добра но подражката е по скапа и от на ферари ко питате мене :d
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Tova e edin or nai-groznite avtomobili koito sam vijdal :)))
  • #1
    Дидо ( преди 15 години )
    Добре, че бяха от Мицубиши, че да има направят кола 4х4 на франсетата, а те дори накрая развалиха и оригинала-Аутлендър!
fallback
Последни