fallback

BMW X6 от LUMMA Design

Доработената версия на BMW X6, наречена CLR X 650 ще бъде представена на автомобилното изложение за фабрични, тунингови и спортни автомобили в Essen.

Тунерите от LUMMA Design са подложили футуристичното BMW на оптичен и силов тунинг.  Интегрираният от LUMMA Design bodykit включва уголемени брони и прагове, благодарение на които широчината на доработеният BMW X6 е нараснала с 10 см. Интегрираните дневни LED светлини в предната броня, карбоновият спойлер отзад и предният капак с голям въздухозаборник, придават още по-хищен вид на немския SUV.  Страничните огледалата, фаровете и стоповете на BMW X6 също са променени.Уголемените калници на CLR X 650 са побрали 23-нчови LUMMA Racing 3 джанти и гуми с размер 315/25/23 от Michelin. Сниженото с 35мм. окачване, придава на джантите още по-внушителен вид и в същото време оптимизира пътното поведение на доработения SUV.Тунерите от LUMMA Design не са пропуснали да подсигурят и повече мощ за своя CLR X 650. Тя личи по боядисания в червено капак на двигателя, означен с логото на фирмата и карбоновите въздухопроводи. Мощността на 4.4 литровият V8 агрегат е повишена, благодарение на новата изпускателна система и промененото електронно управление на агрегата. Все още няма официални данни за динамичните характеристики на CLR X 650, но със сигурност доработеното BMW ще разполага с LUMMA GPM (gaspedal power module) - бутон на газ педала, който допринася за по-добрият старт и ускорение на спортиста.Спорното изпълнение на екстериора при CLR X 650 е допълнено от супер луксозен интериор. В кокпита на CLR X 650 са използвани материали от кожа, алкантара, карбон и алуминий. Уредите по таблото са оцветени в червено, а края на скоростомера с логото на LUMMA Design сочи 300км/ч.
Тагове:
fallback
  • #13
    Стоян ( преди 15 години )
    X6 по принцип е едно огромно идиотско недуразумение. А това на снимката е.......НЕМА ТАКЪВ КИЧ!!!
  • #12
    audimanq4eca ( преди 15 години )
    mi evala,stra6na sa q napravili,ne znam za6to to4no CLS,mnogo e huliganska naistina,s taq ogrooooomna i visoooooka zadnica,tq kolata po princip nqma proporcii za da stane NE6TO kato tuning,ma v takiva vremena jiveem,deto nqma kak da ne se napravi tak1v tuning na tak1v avtomobil,ma ne me radva osobeno,nqma da e ne6to zapomnq6to se.Prosto poredniq model za tunerite,v porednata im dorabotka,na edna gube6ta 4ara si marka,v poredniq im opit da q napravqt adski agresivna, i v lekiq im uspeh razbira se!
  • #11
    WickedSixD ( преди 15 години )
    хапчетата хапчетата пий го по редовно
  • #10
    asd ( преди 15 години )
    na men mi haresva poveche ot originalamakar da ne sam fen na BMW
  • #9
    IMC ( преди 15 години )
    Супер смотано е това, хем е грозно хем е безмислено. По принцип смятам Х6 за супер глупави коли и продължавам така да мисля въпреки че от LUMMA са се постарали.
  • #8
    Анонимен ( преди 15 години )
    Колата има само един БЪГ и това са тия кръгли халогени под фара. Нито мястото им е там ,нито формата им се вързва с дизайна.
  • #7
    Анонимен ( преди 15 години )
    Дааа доста са взаимствали от Дизайна на Ауди но без да го натрапват. Само са вкарали идеи тук и там и са променили по-прекрасен начин Х6. Сега вече мога да кажа ,че виждам звяра.. Сега почвам да си спомням защо харесвах преди само БМВ. Лед светлини ниско в спойлера ала Порше! Волан ала Ауди RS (всъщност всички спортаци под шапката на Фолсваген са с такива волани Ламбо,Бугати,Порше,RS, R-8 и т.н.). Големи възухозаборници под фара.. Да има заемки но не дразнят и не водят до прилика с моделите на Ваген. Само мога да кажа браво на тунерите.
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    Муцуната на Х6 и Х5 са еднакви тоест и Х5 може да стане толкова агресивен. Чудно как от БМВ не са се сетили и изкараха такива умрели предници. Обаче Тунерите са обърнали всичко на 180% и от умрялата предница са направили хищен звяр. Нещо което всички по-стари модели на БМВ излъчваха. Ако от БМВ поканят тунерите да им разработват дизайна ,набързо ще върнат славата на Хулиганите на пътя.
  • #5
    Анонимен ( преди 15 години )
    Всъщност LUMMA са опитали да направят от отвратителния дизайн, нещо красиво...
  • #4
    WickedSixD ( преди 15 години )
    23 цола джанти,ако сме в БГ тоя ше прави предница всеки ден ;)
fallback
Последни