fallback

Идва Audi А7 – съперникът на Mercedes CLS

Не са много месеците до представянето на пазара на стилния и елегантен Audi A7.

Този автомобил вече преминава през интензивни тестове и скоро ще стане истинският съперник на Mercedes CLSОт шпионските снимки (макар и с доста лошо качество), се вижда един профил типичен за Audi. Динамичната линия на покрива е характерна за купе, в същото време колата е доста дълга и покривът се спуска стръмно към задната част. Audi A7 ще се произвежда на същата платформа на която ще видим и новия Audi A8. Това е видоизменената и удължена платформа на A5Бъдещият Audi A7 ще се предлага с шест двигателя още от самото начало на продажбите. Три дизелови агрегата V6, вкл. изцяло новият би-турбо с обем 3.0 литра. Бензиновите двигатели също ще бъдат три, вкл. V6 и V8. Възможно е на по-късен етап да се появи и „гореща” версия с дизеловия V12 с обем 6.0 литра, който вече се предлага със SUV модела Q7На базата на А7 ще бъде създадена и супер колата RS7, която ще бъде с двигател би-турбо V10 и мощност надхвърляща 600 к.с.
Тагове:
fallback
  • #4
    IMC ( преди 15 години )
    Доста време им отне, пък и не мисля че ще е особен конкурент на Cls поне през първата година от излизането си. Cls вече се доказа и въпреки че има доста минуси е една доста добра кола (според мен).
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    Добре е, това е новият Москвич Алеко!
  • #2
    Bandit ( преди 15 години )
    Немога да кажа, че съм впечатлен от дизайна, за разлика от останалите им модели, но това трудно бих могъл да кажа, че ми харесва повече от Mercedes CLS.
  • #1
    Anonimen ( преди 15 години )
    Debyutat se ochakva prez 2009 v Frankfurt .Predvizhda se i 4 Door Convertible kam 2011.
fallback
Последни