fallback

Започна серийното производство на Avensis в Бърнастоун

В Британския завод на Toyota в град Бърнастоун започна серийното производство на новото поколение на модела Avensis.

Това е третото поколение на модела от среден клас на Toyota, който ще се произвежда във версия седан и версия комби. Продажбите на новия Avensis ще започнат от февруари 2009 г. Новото поколение на Avensis ще се предлага с бензинови двигатели с обем 1.6 и 1.8 литра, които ще се произвеждат в завода на фирмата в Северен Уелс, както и с дизелови двигатели с обем 2.0 и 2.2 литра, които ще се произвеждат в заводи на Toyota в Полша и Япония. Този модел на Toyota е предназначен главно за Европа, но ще се продава и на пазарите в Африка и Южна Америка. На пазарите в Европа този модел всъщност е флагман на фирмата, докато на други световни пазари тази роля изпълнява по-големият седан CamryОт Toyota планираха да продават годишно в Европа по около 140 000 автомобила от този модел. Сега заради кризата обаче този обем е понижен до 115 хиляди броя.  
Тагове:
fallback
  • #17
    r ( преди 15 години )
    някои от нещата, които си написал се отнасят към моите изказвания. Прав си за скороста, неразумно е да се кара с такава скорост. За обслужването, похвалих ТМ Ауто за тяхния сервиз и цени. Карам авенсис и нямам предства как е обслужването в Порше. Голфът, който карах не беше мой. Сравнение с авенсиса се караше много по-добре. И авенсиса си е екстра, качествена и практична кола :-)
  • #16
    янбиби ( преди 15 години )
    незнам защо се карате, голфа а и самата марка не е лоша да, но знаете ли след експлотаци накакво мязат кпчетата, кожата и сервизното обслужване в българия. Колкото до коментарите на някои паркирването на голфа ако си го ползвал тогава прави коментар колко е на ниво. А лексус ваведи автоматичното паркиране много отдавна, така че тука има доста боси. Колкото до скороста надали е разрешено да караш с такава скорост 200 км/час. Незабравяй, че сервизното обслужване на порше България както и в жялата страна е скапано и скъпо сръвнено с Германия. Не правете коментари и не се псувайте, всеки има право на мнение кому е нужно
  • #15
    Анонимен ( преди 15 години )
    митака, голфа е най-технологично развития автомобил в класа си! Това разбираш ли го???? Френските и италианските конкуренти получават точки от дизайна, голфа от техниката! Това че е БГ има тъжна репутация заради шофьори от определен регион е отделен въпрос. Напоследък "гоулфовете" не се возят в голф, а в 3-чици (новата агро мания в перник)!!!
  • #14
    Анонимен ( преди 15 години )
    WickedSixD гледайки кой кво и как е писал от теб по голям *** тук не е писал. Интелигентния борави с Факти а *** с празни приказки.. "авди калъп ,Фолкенщайн и т.н...."!!! Хем тъпо, хем селско хем нищо не си казал. По лишено от мисъл и смисъл изречение не бях виждал през живота си.
  • #13
    mitaka ( преди 15 години )
    по-големо от голфа нема бате, и нема и да има! Технологии и екстри във Фолве и то Голф? Ходи се скрии некъде защото се излагаш с тоя голф.
  • #12
    WickedSixD ( преди 15 години )
    фолкенщайн авди калъп,клиентите са им мега комплексирани ***
  • #11
    WickedSixD ( преди 15 години )
    дилъри*
  • #10
    WickedSixD ( преди 15 години )
    Така е.Тука е пълно с дилързи на Фолкенщайн,то с тия хора не може да се излезе на глава,те все пак са на заплата )
  • #9
    Анонимен ( преди 15 години )
    Не е вярно ! Първо виж твоя коментар и ще видиш най-*** нещо писано тук. Относно "НЕВЕРОЯТНАТА" кола просто е смешно да коментирам мисля ,че коментар 5 много ясно го е показал и доказал. Друг е въпроса дали гладкия ти мозък може да поеме информацията. А въпроса бе Ако Тази кола е НЕВЕРОЯТНА то какво определение трябва да получат Невероятните коли като изброените по-долу М-ки R8 ит.н. Знам ,че ти е бавен мозъка ,за да схванеш въпроса но по-важното е ,че останалите са разбрали сарказма. А относно Голфа то екстрите които има и БМВ не ги предлага така ,че за Новия Голф лошо трудно може да се каже и то за кола под 30хиляди лева базова цена. Щото човек за тия пари може и Пежо 308 без ESP да си купи!! Балъци има много по света .. Кво да коментирам повече...
  • #8
    Анонимен ( преди 15 години )
    Абе ти нали обеща да си културен бре,защо сега така с рогите пак!А 6-ти,ти да не си дилър на фолксваген бе човек,ако не бягай там,ще те вземат:)А по темата,кой каквото му харесва да кара и това е!
fallback
Последни