fallback

Porsche показа модернизираните Boxster и Cayman

Щандът на Porsche на изложението в Лос Анджелис привлича вниманието с два обновени модела.

Boxster и Cayman имат световна премиера след своята модернизация и фейслифт. В техническо отношение новината е, че и двата модела получават новата скоростна кутия с два съединителя, която досега се монтираше на по-големия 911Друга новост е, че и Boxster и Cayman получават версия на новия високоефективен двигател с шест цилиндъра и обем 2.9 литра. Porsche Boxster e с версия на този двигател с мощност 255 к.с., а Cayman с 265 к.с. При S-моделите двигателят е с обем 3.4 литра, като при Boxster e с мощност 310, а при Cayman 320 к.с. Продажбите на обновените модели на Porsche ще започнат от февруари 2009, като цената на Boxster ще започва от около 40 000 евро, а най-скъпа ще бъде версията на Cayman S – около 54 000 евро. Още снимки на модернизираните Boxster и Cayman  
Тагове:
fallback
  • #3
    WickedSixD ( преди 15 години )
    съгласен съм с triforce,аз лично не харесвам този външен вид и всяко ново Порше ми изглежда като старото,но технологично марката е мноого напред. Само дето не харесвам и супер форсирани двигатели като техните. Като мине Порше покрай мен с газ и все едно минава Гоуф 2 с пробито гърне,без майтап,звука на Порше е подобен.
  • #2
    Triforce ( преди 15 години )
    Да, не са от най-красивите, но за сметка на това като технологични разработки и изчисления на купето никой не ги е бил до момента!
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    грозни ***
fallback
Последни