fallback

Първи шпионски снимки от интериора на Mercedes SLC

В интернет се появиха няколко снимки с доста лошо качество на интериора на Mercedes-Benz SLC Gullwing.

Макар и с лошо качество, снимките показват, че прототипът е с волан на AMG, с отвори за въздух в ретро стил, които напомнят тези от моделите на Mercedes-Benz от 1970-те години. Наред с това виждаме обичайния климатик за новите модели на Mercedes-Benz и кръглия голям команден бутон за системата COMMAND. Новият суперавтомобил SLC трябва да бъде показан официално през есента на идната година на автомобилния салон във Франкфурт, а продажбите в Европа ще започнат през първите месеци на 2010 г. Въпреки, че всички прототипи които бяха хванати са с тежка маскировка, личи, че външният дизайн на SLC ще напомня този на култовия Mercedes-Benz 300 SL. За разлика от SLR McLaren, новият SLC ще бъде разработен изцяло от Mercedes-Benz и AMG. Очаква се двигателят да бъде AMG, V8 с обем 6.2 литра и мощност около 580 к.с.  
Тагове:
fallback
  • #18
    Анонимен ( преди 15 години )
    И аз го гледах и си помислих същото . Щото много бройки бяха върнати заради дефекти. и от Мерцедес се оправдават с няква конспирация.
  • #17
    Анонимен ( преди 15 години )
    Ми гледахо го по новините и кво да ви кажа може и да е рекламен ход от Мерцедес ,за да оправдаят пълните сервизи . Но може и наистина да е имало подставени хора умишлено да развалят колите в завода за пари. Незнам вече на кво да вярвам.
  • #16
    Анонимен ( преди 15 години )
    Верно е вчера го четох във вестника. Направо не можах да повярвам ,че такова нещо може да се случи в компания като Мерцедес.
  • #15
    Анонимен ( преди 15 години )
    !!!! Ми не виждам от къде идва тая злоба? Може би от завист ,че не можеш да пишеш правилно на Български? Освен ,че в 15 думи имаш 10 правописни грешки ,което не прави човека *** а напротив. На фона на неговия коментар твоя изглежда като на бавноразвиващ ром с 4-то отделение. Но мисля ,че ника ти дотатъчно добре те описва - "Биволско ***". Направо си осмърдял форума.
  • #14
    Анонимен ( преди 15 години )
    И аз го гледах това по новините странно наистина ,че е пропуснато в този сайт.
  • #13
    Frentzen ( преди 15 години )
    хахах....."и това ще бъде преустановено"..хахахах..каквиса тези коментари написани от субекти с вроден *** кретенизам.....
  • #12
    Анонимен ( преди 15 години )
    Между другото от Ауто-медия са пропуснали ужасяваща новина дошла от Мерцедес от преди 2 дни. Вчера статията бе поместена във в-к Труд и бе съобщена вечерта по новините. Става въпрос за хора от Мерцедес ,които умишлено са увреждали новите коли още в завода ,Увреждали са скоростни кутии пръскали са със спреьове спирачните системи ,унищожавали са елекроника. За да може след продажбата гаранционната кола да бъде обслужена в определени сервизи ,които описвали щетите като тройно по-големи и така завлекли компания Мерцедес със стотици милиони . Схемата работела от близо 3 години а хората в Мерцедес ,които увреждали колите получавали пари по сметки от сервизната фирма както и почивки в чужбина и много подаръци. Слава богу вече са хванати и са арестувани и тази порочна практита е преустановена. Сега поне стана ясно защо са честите повреди в Мерцедесите през последните години и това ще бъде преустановено.
  • #11
    MERCEDES W116 ( преди 15 години )
    Отворите за въздух са напълно в стила на Mercedes R107(оригиналният SLC)и на Mercedes W123.
  • #10
    MERCEDES W116 ( преди 15 години )
    Dimucio,с тая маскировка е ясно,че на нищо не прилича.Като ни я покажат в серийния вид,едва тогава можем да коментираме екстериора.
  • #9
    WickedSixD ( преди 15 години )
    тая кола май ще е нещо уникално
fallback
Последни