fallback

Tийзър видео на BMW 3 Performance

Спортният характер 3-та серия на BMW е безспорно сред най-предпочитаните в световен мащаб.

Това явно не е достатъчно за компанията от Мюнхен, защото сега е подготвила нов, модифициран модел на 3-та серия. Това стана ясно от пуснатият в интернет пространството, видео тийзър на BMW 3 Performance.За съжаление видеото не дава много информация, за това какво точно ще представлява колата. Не е ясно дори, на кой модел е базирана доработката. Вижда се единствено това, че моделът е  BMW 3 с четири врати. Съдейки по предницата на колата, става ясно че това не е доработено М3. Според единичният ауспух, можем да предположим, че е BMW 328, но това са само догадки. Ясно обаче се разпознават карбоновите елементи по купето, подобни на тези при Tii варианта на 1-ва серия(на снимката горе).Подобно видео на BMW 1 Coupe Performance се появи преди време в интернет пространството, но то разкриваше доста повече подробности за доработеното BMW.Хубавата новина е, че съвсем скоро от BMW ще разкрият напълно модела от тийзър видеото. Това според запознати, трябва да стане до края на месеца.
Тагове:
fallback
  • #9
    WickedSixD ( преди 15 години )
    ПИНКО розовата пантера,мълчи бе *** че ще ти набия канчето някъде да ти дойде акъла. Да не говориш повече глупости
  • #8
    PINKO ( преди 15 години )
    govorq za kolata vuv videoto ne za snimkite
  • #7
    PINKO ( преди 15 години )
    sa purvoto koeto BMW si e BMW (bavno motorno wozilo)! Vtoro tva si e 3-ta seria BMW i kakvoto i da mi govori6 ne si prav. Novite BMW-ta sa ujasni prosto sa dqlkani s nqkoq sekira sa dqlkani a posle za kapak sa vzeli 1 golqm 4uk i sa blusnali bagajnika navutre. Spored men nqma da e ot dobrite koli!
  • #6
    -- ( преди 15 години )
    ХАХАХХА ама ти си яко зле.
  • #5
    Анонимен ( преди 15 години )
    абе мъжки това не е трета серия а първа серия купе. Научете ги първо моделите и тогава приказвайте. Вече *** и пульо взеха да дават мнение тука. И жените разбират повече от вас.. Как може такива тъпотии да се пишат. Сега остава някой да напише ,че това е седмица!! Може ли такова нещо. иначе колата си грознее а и е факт ,че първа серия е призната за най-грозния модел на БМВ заедно с Х3!!
  • #4
    Анонимен ( преди 15 години )
    Леле кво искаш да кажеш, че 3та серия е грознаа??? Ти луд ли си, виж новата C-class на мерцедес ква боза е, А4 - доста красив автомобил, но на мен 3та серия ми харесва най- много после е А4, а в C- нищо хубаво невиждам.
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    Всеки си има вкус.На мен лично много ми харесва
  • #2
    -- ( преди 15 години )
    Това че на теб не ти харесва не означава че е грозно всеки с вкуса си..На мен пък ми харесва повече от А4.
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    С трейзър и без трейзър колкото и да премигват с фаровете това ще си остане уродливо недоразумение. Дори БМВ не са вадили по-грозно нещо. На най-грозния си модел 1-ва серия направили още по-грозен спортак!! Незнам дали ще намерят чак такива заблудени балъци ,за да им го продадът.
fallback
Последни