fallback

Нови шпионски снимки на BMW PAS

Най-новите шпионски снимки показват, че BMW продължава да разработва доста ускорено своя Progressive Activity Sedan (PAS).

Това ще бъде автомобил произвеждан на същата платформа на която ще се прави и новата Серия-5, която трябва да видим през следващата година. BMW PAS ще бъде първият модел тип MPV на Баварската фирма. В Мюнхен са отчели, че губят потенциални клиенти, които заменят своята Серия-3 с по-обемни автомобили от типа на Ford S-Max след като имат семейство и деца. Президентът на BMW Норберт Райтхофер (Norbert Reithofer) обещава PAS да бъде лидер в своя клас по отношение на обем в кабината и място за багажа. Дизайнерите на BMW PAS предвиждаха и версия с трети ред седалки, но сега разбираме, че тя е отпаднала. Вместо това PAS ще бъде предлаган в две версии, едната в стила на X6 с четири индивидуални седалки тип кресло, а другата по-конвенционална със задна седалка тип пейка с три места. Седалките при PAS са разположени доста високо, със 60 мм по-високо от тези на Серия-5. Това ще даде чувството изпитвано от пътуващите в SUV модел. Освен комфорта на вътрешното пространство, от BMW искат да запазят и при този модел динамиката и удоволствието от управлението му. Двигателите при PAS ще бъдат същите, които ще видим и при новата Серия-5. Очаква се най-популярни да бъдат дизеловите, като сред тях ще бъде и трилитровия агрегат с шест цилиндъра. Прогнозите са цената на PAS да започва от около 39 000 евро. Макар сега този модел да е наричан PAS, това няма да бъде името на серийната версия. Тя най-вероятно ще бъде обозначена като V5, като V ще бъде обозначението за новия клас MPV при BMW.
Тагове:
fallback
  • #15
    WickedSixD ( преди 15 години )
    Не знам защо така са се получава тия дет карат Мерцедес са хората които 2 думи едвам свързват
  • #14
    MERCEDES ( преди 15 години )
    BAHTI ABORTA E TVA
  • #13
    MERCEDES FOREVER ( преди 15 години )
    basi grozotiqta tiq ot bmw da se nau4at da pravqt dvigateli i sled tova koli..mnogo grozni i bezmisleni modeli pravqt..palen tashak sa im modelite i izrabotkata..basi ujasa ne znam hora s kakvo mislene i vijdane si davat parite za boklucite im
  • #12
    WickedSixD ( преди 15 години )
    НАНЧО НАНЧО НАНЧО ОЛЕ
  • #11
    WickedSixD ( преди 15 години )
    спецове сте големи,*** си махнете жълтото около устата преди да коментирате. Колата не се вижда въобще пуберите тука вече имат мнение те тава е.Аман от тъпоъгълници и тюфлеци )
  • #10
    jn ( преди 15 години )
    Тъпо!!!прилича на старо ВОЛВО;))външният вид
  • #9
    Анонимен ( преди 15 години )
    Прилича ми на хибрид между 5-та серия и Х6:)
  • #8
    NANI ( преди 15 години )
    Nqma li koi da ubie dizainerite na BMW?Teq im e***a maikata napravo.Tova s kakvato i maskirovka da e,to se vijda,4e 6te e d1rvorezba
  • #7
    Анонимен ( преди 15 години )
    Айде вече да затваряме тази фирма BMW,и без това правят все грозни и изтъркати автомобили. Всички да се яхаме на WV Голф 2 и да отпрашваме към Перник. Шегата настрана обаче Мерцедес направиха нещо подобно R- класата и по анализите които съм чел не е много успешна по продажби. Явно БМВ са решили и те да се пробват- а защо си мислят че като съм карал 3-ка за 50-60 хил лева,ще я сменя за това тука за 100 хил.(предполагам ) ,при условие че вярно ще си купя един S-max за 60 хил. и ще ми върши по-добра работа.Чудя се само ... не ме нападайте фенове на БМВ и хора от Перник :)
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    нападението на бременните-БМВ-***!!! :D
fallback
Последни