fallback

Renault готви промяна при Laguna?

Само около година след появата на третото поколение на Renault Laguna на пазара, сега изглежда се готви (макар и малка) промяна във външния вид на колата.

Според френското списание Auto Plus, седанът от среден клас на Renault, както и версията комби на автомобила, скоро ще получат малки промени. Нова ще бъде предната броня, към фаровете ще бъде добавена LED секция за дневни светлини, промени ще има и по задната броня, а задните светлини ще имат нова форма. Макар новата Laguna определено да изглежда добре, тя беше посрещната хладно на пазара и получи някои критики от специалистите, включително и за дизайна. С тези промени обаче, от Renault едва ли ще обърнат тенденцията и това ще си остане незначителен и по-скоро безсмислен фейслифт, направен по никое време още на първата година от жизнения цикъл на модела.  
Тагове:
fallback
  • #1
    monkata ( преди 15 години )
    Найстина за какво ги правят тия промени?Сега са я докарали като GT версията а отзад е по-лоша от сега!По0добре ще е ад изчакат няколко годинки за истинския "facelift" и какво толко за колата-продава си повече от старата дизайна е изчистен гаранция повече от немските си конкуренти добра електроника чудесни двигатели рекорден брои точки на EuroNcap.Какво ще променят?
fallback
Последни