fallback

Модернизация и за Peugeot 107

След данните за модернизирания Citroen C1, днес станаха известни и подробностите за обновения „роднина” Peugeot 107.

За първите девет месеца на годината са били произведени 310 000 броя С1 и 322 000 Peugeot 107. Новините около обновения 107 са главно в областта на дизайна. Както при Citroen C1 така и при Peugeot 107 промените във външния вид преобладават и са по-съществени в предната част на колата. Предната маска на 107 е станала още по-обемна, в страни са се появили нови два отвора за въздух, но те нямат никакво функционално предназначение, а са там като дизайнерско хрумване. Променена е и предната броня. В интериора са се появили нови материи за седалките и нови цветове. Сега интериорът е още по-тих, като са подобрени редица изолации, особено в задната част на колата. Peugeot 107 се предлага с един бензинов и един дизелов двигател. Бензиновият е с обем 998 см3, максимална мощност 50 kW и максимален въртящ момент 93 Nm. Той може да се поръча и с автоматична скоростна кутия. Дизеловият агрегат е с обем 1.4 литра и максимална мощност 40 kW, а максимален въртящ момент 130 Nm. Средният разход при бензиновия двигател е 4.5 литра на 100 км, а при дизеловия 4.1 литра.
Тагове:
fallback
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    Сред проблемите срещани при Пежо 107 (както и при Ситроен Ц1 и Тойота Айго) се нареждат течовете при валеж, които се срещат в автомобили от 4 до 2 годишна възраст. Също така доста собственици на един от трите автомобила се оплакват от повредени механизми за затваряне на багажното стъкло. Наблюдава се и задействане на въздушните възглавници при по-рязко спиране. Според чуждестранната преса Пежо 107, Сетроен Ц1 и Тойота Айго имат тенденция към нестабилност.
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Тясно му било....ти нещо си се объркал!
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    За тризнаците PEUGEOT 107 / CITROEN C1 / TOYOTA AYGO съм чувал за проблеми със въздушните възглавници, както и за доста обръщания по таван.Карах Айго временно и ми беше доста тясна, а не съм висок - 1.83 съм.Багажникът ако може да се нарече така има доста нестандартен капак - отваря се само стъклото, обаче често се разваля а и на Айгото също едвам се затваряше - при дъжд имаше и вода в багажника, а колата беше само на 1 година.Ако имате възможност се насочете към по-голям автомобил.
fallback
Последни