fallback

Citroen обнови С1

Citroen представи модернизираната версия на мини автомобила C1.

Колата се произвежда заедно с Toyota Aygo и Peugeot 107 в чешкия град Колин. Продажбите на обновения C1 ще започнат в Европа още от този месец. Най-сериозни са промените в предната част на автомобила. Предницата е придобила нещо от стила на концепцията Citroen C-Cactus. Нова е предната броня с по-големи отвори за въздух и оригинални тъмни фарове за мъгла. След модернизацията Citroen C1 ще се продава в Европа с още една степен на обзавеждане. Това ще бъде най-богато оборудвания вариант на С1, с кожен салон и разнообразно базово оборудване, в който влизат климатик, аудиосистема, лети джанти, кожен волан и лост на ръчната спирачка и др. В техническата част на C1 няма промени и както досега ще се предлага с два двигателя – бензинов с обем 1.0 литра и мощност 68 к.с. и дизелов с мощност 54 к.с. В Европа цената на Citroen C1 започва от 8850 евро и достига до 12750 евро.
Тагове:
fallback
  • #7
    Анонимен ( преди 15 години )
    Сред проблемите срещани при Пежо 107 (както и при Ситроен Ц1 и Тойота Айго) се нареждат течовете при валеж, които се срещат в автомобили от 4 до 2 годишна възраст. Също така доста собственици на един от трите автомобила се оплакват от повредени механизми за затваряне на багажното стъкло. Наблюдава се и задействане на въздушните възглавници при по-рязко спиране. Според чуждестранната преса Пежо 107, Сетроен Ц1 и Тойота Айго имат тенденция към нестабилност.
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    За PEUGEOT 107 / CITROEN C1 / TOYOTA AYGO съм чувал за проблеми с въздушните възглавници, както и за доста обръщания по таван.Карах Айго временно и ми беше доста тясна, а не съм висок - 1.83 съм.Багажникът ако може да се нарече така има доста нестандартен капак - отваря се само стъклото, обаче често се разваля а и на Айгото също едвам се затваряше - при дъжд имаше и вода в багажника, а колата беше само на 1 година.Ако имате възможност се насочете към по-голям автомобил.
  • #5
    Анонимен ( преди 15 години )
    Това е кола за *** женски които не разбират или за гейове. Пълен *** е! С2 е сто пъти по-добра.
  • #4
    st3fch0 ( преди 15 години )
    Този ситроен е мноо нисък.
  • #3
    Иван ( преди 15 години )
    Citroen C2 е по-хубав.
  • #2
    Triforce ( преди 15 години )
    Перфектен в мечтите ти!
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    перфектият градски автомобил
fallback
Последни