fallback

Nissan пуска най-евтиния нов автомобил на пазара в САЩ

Седанът Nissan Versa 1.6 е най-евтината нова кола, която може да се закупи в САЩ.

Цената му е 9 990 долара (около 15 000 лева). Това е нова версия на Nissan Versa, оборудвана с по-малък двигател с обем 1.6 литра и мощност 107 к.с. Досега стандартната версия на този автомобил (предлаган на пазара в САЩ като седан и като хечбек) беше с двигател имащ обем 1.8 литра и мощност 122 к.с. Тази по-силна версия струва 12 990 долара. Сега колата с по-малкия двигател 1.6 се предлага със значително по-ниска цена (-23%). Скоростната кутия е или механична с пет степени или автомат с четири скорости. Според производителя, Versa Sedan 1.6 има разход на гориво от 7.2 литра на 100 км при градски условия и под 6 литра извън града. От Nissan обявиха, че Versa Sedan 1.6 ще бъде предлаган на пазара с по-бедно оборудване в сравнение с базисния модел с двигател 1.8 литра. Продажбите на Nissan Versa Sedan 1.6 в САЩ започват от 18 ноември.  
Тагове:
fallback
  • #6
    Ivan ( преди 15 години )
    Едва ли някой харесва външния вид на този автомобил.
  • #5
    s golfo ( преди 15 години )
    Бе от Голфо по яко нема аман от специалисти според които рендетата са само трошки
  • #4
    Деян ( преди 15 години )
    Рено НЕ са купили Нисан както и да го погледнеш. Доколкото знам държат 40% от акциите на компанията.Иначе Нисан имаха проблеми в средата на 90-те години, бяха пред фалит. След намесата на Рено от икономическа гледна точка нещата се подобриха. Японският мениджмънт явно е бил калпав. За сметка на това пък колите, произведени в тези години от Нисан, са невероятно здрави и издръжливи. За новите не знам, но не съм чел негативна критика за нисан. Quashqai, 350z, Primera, Murano...луксозното подразделение Infiniti - все марки и модели, които предлагат японско качество :)
  • #3
    Милев ( преди 15 години )
    След като Рено купиха Нисан ...еми извинявайте ама от толкова години я има тази марка Рено и до сега нито една кола не са направили... а като гледам новите Нисани те вървят право натам...
  • #2
    т666 ( преди 15 години )
    много си е добра колата и с добро оборудване е.лошото е, че същата тук започва от цени 25 500 лв !?!!Правете си сметка колоко по-скъпо ни деват търговците.
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    Dacia Logan за американците
fallback
Последни