fallback

Разкриха производствените планове на Audi за идните 3 години

Днес в холандската версия на изданието Autoweek, бяха показани компютърни скици на бъдещите модели на Audi.

Става въпрос за нови модели на немската фирма, които ще се появят на пазара през следващата 2009 г, а също и през 2010 и 2011 г. В бъдещото производство на Audi са включени кабриолетът А5, който ще видим през следващата година, неговият близнак hatchback-coupe с пет врати, наречен A5 Sportback, както и голямото луксозно купе с четири врати А7, което трябва да се появи на пазара през 2011 г. Този автомобил е базиран на платформата на A6 и ще бъде пряк конкурент на Mercedes CLS. Сред скиците е и новото поколение на луксозния седан А8, което ще видим през 2010 г.  
Тагове:
fallback
  • #17
    Zlatko ( преди 15 години )
    Alfonso,mamin zlaten kerliveco.Kvo obijda6 we nakydyren karucar.Trai si tam s prostite izkazvaniq.Poslednoto Audi naistina e hubavo.No li4no za men(moe mnenie za *** kato alfons4o) ne me vpe4atlqvat kato dizain.Izglejdat mi mnogo prosti i obiknovenni na vyn6en vid.R8 e kolata koqto do sega proizlezla ot tqh izglejda po vnu6itelno.A pyk A4 koeto uj bilo "zlobno" i "huligantsko" na vyn6en vid,kato mu slojat LED svetlinite i ako go boqdisat v rozova si e tipi4na jenska koli4ka.Mnogo pov4e mi haresvat modelite na BMW i MB(s izklu4enie na E class) kato viziq.No vse pak vseki 4ovek si ima mnenie i vijdane za ne6tata,kakto i vkus kym kolite.Za nqkoi ne6to e grozno,za drgi krasivo.Za tova ima i golqmo raznoobrazie. :)
  • #16
    Анонимен ( преди 15 години )
    ей WickedSixD ти си мега *** ,който нищо не разбира от коли и всеки път изцепва тъпотии ,които дори момиче не би изцепило!!! Ето ти малко факти за Ауди когато още БМВ не са произвеждали модели и класовете си БМВ ги взаимства от Ауди и Мерцедес.през 60-те години когато БМВ изобщо не са произвеждали коли Ауди са лидери в продажбите модела Ауди 100 С1 надхвърля 800 000 бройки. Втората генерация Ауди 100. Произведени са 950 000 автомобила. За първи път в света е използван петцилиндров двигател с вътрешно горене. Когато втората генерация на модела Ауди 100 продава близо милион бройки БМВ за първи път пуска модела 5-та серия това е и единствения им модел по-късно пускат и трета серия.от 1982г-1988г. Третата генерация на Ауди 100 Притежава най-ниския коефициент на челно съпротивление (cW = 0,30) за времето си. През 1983г. Ауди 200 quattro е най-бързата лимузина в серийно производство на света - макс. скорост 230 км/ч. През 1988г.Ауди V8 Първият автомобил от горен клас в света с задвижване 4х4. Ауди А8 от 1994г. е Първият автомобил от горен клас с напълно алуминиево купе. а през 1080г. Спортно купе на базата на Ауди 80 Тип 81/85. Първият сериен автомобл с постоянно задвижване 4х4. Ауди А е първия сериен автомобил на Ауди 1909г. Ауди В от 1911 г. Печели всички ралита в Алпита през 1911г. Когато БМВ още не са и мечтали да произвеждат някога коли. Ауди С печели ралитата от 1912 до 1914г. Ауди серия Е Със своите 50 к.с. този модел е най-мощният сериен автомобил в периода до Първата световна война .слиза от производство през 1924г. Ауди К е Първият модел след Първата световна война е и първият немски автомобил с ляв волан. През 1933г. Ауди Front е Първият европейски автомобил от повишен среден клас с предно предаване. Двигателят е шестцилиндров... и т.н и т.н няма да ми стигне време и място да обяснявам на простия БМВ-фен къде е Ауди в историята и къде е БМВ. и кой от кого крал.
  • #15
    NANI ( преди 15 години )
    Xxaxax ei *** pak li se poqvi weee,glupak
  • #14
    Cerber ( преди 15 години )
    WickedSixD, имам чувството,че ако на едно *** му сложат емблемата на БМВ,веднага ще го изядеш!По- *** изказвания от твоите няма,няма и да има
  • #13
    Анонимен ( преди 15 години )
    WickedSixD тъпата картуна отново пак се е нашмъркал и е изгубил представа между реалност и фантазия... Путьооо Никога БМВ не са вадили хубав дизайн. Щото ако можеха да измислят нещо хубаво щяха да го направят. А те само крадът от другите. Това е една от най-измислените марки. За разлика от Ауди и Мерцедес които правят коли от столетие то БМВ едва от 30 години продават коли. и Естествено ,че всичко по колите им е крадено от Марките ,които са измислили почти всичко в една кола. Естествено ,че БМВ ще изкраде всичко от тях. Една марка ,която е направила първия си сериен модел 5-та серия преди 30 години а след това и трета серия не ми го хвали.
  • #12
    WickedSixD ( преди 15 години )
    Фолкенщайн Авди Калъп отново вървят по стъпките на БМВ,тези скици са досущ като BMW Concept CS. Само че пак са 2ри ((( *** от долу-тихо че ме нервите
  • #11
    Анонимен ( преди 15 години )
    Спора ви е меко казано смешен. Конкретно по статията действително в следващата и по-следващата година Ауди ще си подмени основно моделите в различните класове. И като гледам дизайните то те са впечатляващи. Но Ауди отдавна е впечатлило хората по света. Проблема на БМВ е ,че мъчейки се да намалят производствените разходи правят едни и същи табла и централни конзоли във всичките си модели и от там идва и тъпотията седнал ли си в Тройка все едно си седнал във 7-ца. Тъпо е но все пак печалбите са водещата сила в една компания. Единственото нещо ,което ме дразни обаче е ,че и външно взеха да правят еднакви новите и старите модели. Вече се предлага в mobile.bg. новия модел на седма серия на БМВ. И по-лошото е ,че изглежда като фейстлифт на Фейстлифта на старата седмица!!! И отвътре и отвън!! Изумен съм а толкова го криха с лепенки и маскировки.. А накрая какво са крили и те не знаят, автомобила си е 99% същия само стоповете отзад са различни. Даже са много по грозни от старите стопове. Защото единственото хубаво нещо в старата седма серия бе внушителната задница със разтеглените стопове.
  • #10
    pa4ito ( преди 15 години )
    Добре че Валтер де Силва отиде при тях та да пооправят дизайна и да заприлича на нещо
  • #9
    p4mps ( преди 15 години )
    Alfonso , ако за теб х6 е най-добрия модел на БМВ през последните 2 3 години , значи ти проспал последните мин. 5 години. Х6 е мойе би най-грозния автомобил за 2008г. Кола която не успява да впечатли нито с комфорт нито с пространство нито с функционалност .. Купе на лек автомобил с база на джип. Резултата Х6 мога да ти кажа ,че поне 2 пъти в седмицата имам на разполойение Х6 и той притежава най-скучния и еднообразен беден на избор салон.. Друг е въпроса , че от 3 до 7-*** серия вс. БМВ-та са с абсолютно сходни табла и интериор.. =)
  • #8
    greider ( преди 15 години )
    bmw и дизайна са оксиморони !С дизайн се занимават фирми като pininfarina zagato bertone и други и това може да се види във всяка по-скъпа италианска кола . Иначе по-принцип изобщо не харесвам външния вид на audi .последната скица определено кефи !
fallback
Последни