fallback

Subaru със специална серия на Impreza WRX STI

Subaru отбелязва 20-та годишнина от появата на Impreza WRX STI със специална серия на модела, която ще се предлага само в Япония.

От нея ще бъдат произведени едва 300 автомобила. Както може да се предполага автомобилът ще носи дългото име Impreza WRX STI 20th Anniversary и ще има още по-спортен вид. Окачването също ще бъде преработено, като ще получи нови амортисьори и пружини. Във външния вид на колата ще се появят нов преден спойлер и ново задно крило. Автомобилът ще бъде с нов дизайн лети джанти с размер 18 инча. Специалната серия на Impreza ще има и различен интериор. Двете предни седалки ще бъдат от Recaro, много детайли ще бъдат изработени от кожа, ще се появят и повече хромирани елементи от интериора. Цената на специалното издание Impreza WRX STI 20th Anniversary е определена на 4 126 500 йени, което е около 42 000 долара. 
Тагове:
fallback
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    до 5 . Порше бъкат с такива мотори. Ако четеш малко авто списания щеше да го знаеш ама нали си *** и не знаеш. Порше вадят от 3,6л. 650 коня ! Нещо мнооого ама мноого по мощно. Много си *** а *** е бащати ,че не те е карал да четеш та да ти се смеят по форумите на тъпата глава. А да не говоря ,че Субару винаги са признавали Боксерите на Порше като най-добрите мотори в света. Само *** като теб още не са го разбрали. Рядко срещан *** си .. И женките ще ти се смеят на глупостите дето изобщо не разбират от коли. Субару по-добри от Порше.. Субару изяждали Поршетата още повече ако са 4Х4 !! Голям *** си.
  • #5
    Анонимен ( преди 15 години )
    Абе *** защо сравняваш изпържено Порше с заводско Субару,айде Порше да изкарат 300 коня от 2,6 двигател,найш кога.
  • #4
    NANI ( преди 15 години )
    A we dobra si e kolata we,na jivo osobeno e o6te po-dobra,a p1k s taq nato4ena versiq-ekstra napravo.
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    първо е смешно да сравняваш Субару с Порше! Щото най малкото Субару до тази година бях 240 коня и едно напилано 280 коня. Новото Субару ще е с 300 коня. Все коне които са смешни за Поршетата които имат сериени модели с по 600-700 коня. Да не споменавам ,че дори имат Карера GT с 980 коня. Така ,че смехории как Субару правел смешни Поршетата ги разправяй на бебетата в яслите.. те може и да ти повярват. А относно дизайна това Субару отвътре прилича едно към едно с Дачията.. По грозно вътрешно оформление едва ли може да бъде видяно някъде в друг модел. Дори Пежо и Рено са 100 пъти по добре направени отвътре.
  • #2
    tracer ( преди 15 години )
    ave az sm po golqm fen na evolution ot kolkoto na impreza...oba4e tazi nova versiq mene li4no mnoo me kefi...kato dizain ,dinamika, i t.n.
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    На вид като Кия ,но за сметка на това много брутална. Много върви, тва Порше-тата ако ще да са 4х4 го духат яко като се появи Субару,та дори и да са с обем на двигателя литър ,литър и половина отгоре.
fallback
Последни