fallback

Aston Martin разпродаде супер купето One-77

Цялото бъдещо производство на супер автомобила One-77 на Aston Martin беше продадено близо година преди началото на серийното производство.

Нещо повече, предварителните заявки „на зелено” са направени от повечето клиенти дори без да имат пълна представа как ще изглежда този автомобил. Това е така, защото на автомобилния салон в Париж концепцията беше показана само частично, а преди това фирмата публикува само неясни снимки-тийзъри. Както съобщава днес списание AutoCar, повече от сто потенциални купувачи са заявили желание да закупят супер колата Аston Martin One-77. Известно е обаче, че този автомобил ще бъде произведен в серия от само 77 броя. Клиентите чиито поръчки са приети са внесли депозит от 200 000 британски паунда, около 255 000 евро. Цялата цена на колата ще бъде договаряна с всеки клиент по отделно в зависимост от индивидуализацията й и ще бъде над 1 милион паунда. За да получат колата си, предплатилите клиенти ще трябва да почакат повече от една година, защото началото на производството е планирано за края на следващата година. Това което сега е известно за супер купето Aston Martin One-77 е, че ще бъде с бензинов двигател V12 с работен обем 7.0 литра и мощност 710 к.с. Скоростната кутия ще бъде автомат с шест предавки. Според предварителните данни купето ще ускорява от място до 100 км/час за около 3.5 секунди, а максималната му скорост ще бъде 355 км/час.  
Тагове:
fallback
  • #7
    pluky ( преди 15 години )
    Аз исках да купя 78мата ама я то за беля били само 77 и неможах и аз ще чакам следващия модел и моля не сварзваите трошляците с тази кола ?Несъм фен на астон мартин но ги признавам че знаят какво правят
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    Това няма нищо общо със енцо,по скоро е във класа на бентли и цл на мерцедес.Иначе е невероятен,евала!
  • #5
    Triforce ( преди 15 години )
    А мен защо не ми пуснаха покана да си купя и аз една? Сега ще чакам новия модел! :)
  • #4
    pluky ( преди 15 години )
    За всички коли е нужно да се говори много но когато става въпрос за тази само 2 думи са достатъчни Aston Martin
  • #3
    AM ( преди 15 години )
    Enzo отиде по дяволите май :) !
  • #2
    MclarenF1/627 ( преди 15 години )
    чета статията, гледам колата и си мисля толкова много компетентни люде има по тази земя които възхваляват какви ли не трошляци(напр.Мерцедес,БМВ,Ауди)но не виждам да правят коментар за това произведение на изкуството но така е маи по добре пишете си във статиите свързани с по горе споменатите автомобилиза богоизбрани!
  • #1
    NANI ( преди 15 години )
    Tova e nechoveshko:)Evala na Aston,vinagi sa unikalni
fallback
Последни