IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

CAR Magazine показва бъдещият McLaren P11

Британското списание CAR публикува супер шпионски снимки на мистериозната кола готвена от McLaren – P11.

CAR Magazine показва бъдещият McLaren P11
Естествено Р11 е кодово име, истинското ще научим след около 18 месеца. Така или иначе, от CAR твърдят, че това е истинската кола готвена от McLaren за заместник на съвместният им продукт с Mercedes, който слиза от производствената линия скоро. 


От CAR не споменават естествено откъде имат снимките, като дори уточняват, че за да не бъде заловен техния източник са отстранили околния пейзаж. 

За новата кола се знае малко. Това ще бъде супер автомобил от класа на Lamborghini Gallardo и Ferrari F430. Каросерията ще бъде направена от лек композитен материал, а двигателят ще дойде от Mercedes-Benz. Очакваме това да бъде V8 с обем 6.2 литра, вероятно турбоверсия. Максималната мощност ще бъде над 500 к.с. 


Стилът на Р11 се оформя от главния дизайнер в McLaren, Франк Стивънсън (Frank Stephenson). Може да се каже, че ако това е бъдещия Р11, в него виждаме нещо от Ferrari примесено с нещо от Lotus. Естествено стилът на McLaren F1 също присъства. Очакваме максималната скорост да бъде над 320 км/час, а ускорението от място до 100 км/час ще бъде за по-малко от 4 секунди. 

Ще чакаме и ще видим доколко заключенията и снимките на CAR Magazine са верни.
0 от 500