IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шпионски снимки на новата Mazda3

Новата Mazda3 най-вероятно ще се появи първо на американския пазар.

Шпионски снимки на новата Mazda3
Това е причината в САЩ да засичат все повече прототипи на автомобила по време на тестове. Нови шпионски снимки показват доста ясно как ще изглежда колата, въпреки тежката маскировка. 


Вече личи, че в предната част ще видим доста прилики с по-голямата Mazda6. В ниската средна класа Mazda е един от силните играчи на пазара. Това се дължи на привлекателния дизайн, който японците умеят да създадат в този клас. Още се помни моделът 323 F от 90-те години, който се превърна в образец на привлекателен дизайн и до днес не е изгубил качествата си. 

След това и „тройката” продължи по този път, а сега новото поколение няма защо да променя традициите. Колата ще се предлага отново като хечбек с пет врати и като седан с четири. 


От шпионските снимки личи, че седанът се държи близо до дизайна на досегашното поколение – кратък превес отзад, спортен профил и изразителна предница. Видно е, че новата „тройка” ще бъде с по-големи размери във всички посоки. Мигачите вече са интегрирани във външните огледала, а задните светлини имат и диодни секции. 


Запазва се въведения и в другите нови модели на Mazdа вид на предните калници. В предната броня се виждат уголемени отвори за въздух, придаващи по-агресивен вид на колата, подобен на този при Mazdа 6.  
0 от 500