IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дали това са новите Nissan 240SX/Silvia и Micra?

Многократно в японската преса се появяват компютърни образи, за които се твърди, че показват как ще изглежда новият Nissan 240SX / Silvia.

Дали това са новите Nissan 240SX/Silvia и Micra?
За колата се знае, че ще има премиера към края на 2010 или в началото на 2011 г. Сега японското автомобилно списание Best Car в най-новия си брой отново ни показва компютърен образ на 240SХ/Silvia, този път заедно със следващото поколение на Nissan Micra. 


В списанието твърдят, че разполагат със сигурен източник, който е заявил, че образите на двата модела са много близки до реалността, а заместникът на 240SX / Silvia ще бъде произвеждан на базата на модифицирана версия на платформата на Nissan 350Z. Това е платформата FM на Nissan за автомобили със задно предаване. 


Списанието показва и компютърен образ на новото поколение на Micra (в Япония колата се продава като March). Според списанието, това е най-силната спортна версия на мини автомобила, на която ще бъде монтиран бензинов турбодвигател с обем 1.6 литра, задвижващ предните колела.
0 от 500