fallback

Audi показа модернизирания А6

От Audi показаха снимки и детайли на преминалия през фейслифт модел А6 два месеца преди официалната премиера на автомобила на салона в Париж.

Най-голямата промяна на седаните А6 и S6 е в задната част, където виждаме задни LED светлини в стила на A4. Нова е и формата на капака на багажника, както и задната броня. Минимални промени има и в предната броня и в радиаторната решетка. Дневните светлини са с нов дизайн. Вътре инструментите са с графика имаща по-висока резолюция и нов голям екран. Променено е окачването на Audi A6 модел 2009. При двигателите най-важната промяна е добавянето на новия компресорен V6 с обем 3.0 литра, който предоставя мощност от 290 к.с. и максимален въртящ момент 420 Nm на разположение в много широк диапазон на обороти – от 2 500 до 4 850 об/мин. Версията на А6 с този двигател и с предаване 4х4 (quattro) и скоростна кутия tiptronic ускорява от място до 100 км/час за 5.9 секунди. Максималната му скорост е ограничена електронно до 250 км/час. Според производителите A6 3.0 TFSI има средно потребление на гориво 9.5 литра на 100 км. Модернизираното Audi A6 ще се продава в Европа от октомври, като цената му в Германия ще започва от 34 200 евро за базисната версия с двигател 2.0 TFSI с мощност 170 к.с.
Тагове:
fallback
  • #4
    caruzu ( преди 16 години )
    Личното ми мнение е, че трябваша да пипнат предницата/фаровете/ както при А3, а не задница която си беше страхотна и нямаше нужда да я променят.Като цяло обаче страхотен автомобил.
  • #3
    Анонимен ( преди 16 години )
    Ето това е колата! Голяма ,широка ,удобна,бърза, Изключително красива и с 4Х4 няма сняг и лед винаги си стъпил здраво и стабило! Какво може да искаш повече от един автомобил? Няма какво.
  • #2
    Анонимен ( преди 16 години )
    ДААА!
  • #1
    Анонимен ( преди 16 години )
    КРАСОТА!!
fallback
Последни