fallback

Появиха се снимки на новия Golf

Плановете на VW предвиждаха първите официални снимки на новия Golf VI да бъдат публикувани в сряда, на 6 август.

Както често напоследък обаче се случва, някой изпревари официалните планове и няколко снимки на новия Golf модел 2009 вече се появиха в интернет още в неделя. Ако това са оригиналните снимки на новия Golf VI изводите са, че той прилича повече на Golf V след фейслифт, който е получил фаровете на Scirocco и задните светлини на Touareg. Това чувство важи и за интериора, който изглежда просто като обновена версия на досегашния с някои елементи от Scirocco. Дали подобен силно консервативен подход ще помогне на Volkswagen да запази периметъра си в толкова силно конкурентен сегмент е трудно да се каже. Вероятно дори и на най-големите любителите на Golf вече им е омръзнало да го виждат все в един и същи вид толкова години. Дали подобни изводи са валидни остава да се види след ноември, когато колата ще се появи на европейските пазари. Новият Golf VI ще се предлага с много широка палитра бензинови двигатели TSI и TFSI, както и с дизелови TDI. Сред тях ще видим различни версии на 1.4 TSI и 2.0 TFSI. Golf GTI, който ще се появи към края на идната година ще бъде с 2.0 TFSI с мощност около 240 к.с. Макар това да не е потвърдено официално, сега се говори, че заместникът на Golf R32 ще бъде с двигателят на Audi S3 2.0 TFSI с мощност 280 к.с.
Тагове:
fallback
  • #4
    drift ( преди 16 години )
    Поредния немски кошник!
  • #3
    Анонимен ( преди 16 години )
    Като дизайн Голф се движи с едно десетилетие назад. Може би затова се продава добре сред хората с консервативен поглед, които трудно възприемат промени в дизайна.
  • #2
    valdes ( преди 16 години )
    Наистина е по-скучен,като дизайн от сегашния голф V.Според мен веобще няма агресивно излъчване.Жалко очаквах повече.Иначе от към двигатели ще е на топ ниво.
  • #1
    eg ( преди 16 години )
    лично на мен предния ми харесва повече
fallback
Последни