IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ще видим и VW Polo MPV през 2009

През 1996 Volkswagen представи модела Typ 9K Caddy, който беше произвеждан на платформата на тогавашното Polo.

Ще видим и VW Polo MPV през 2009
Малкият ван беше с дизайн направен в Seat, произвеждаше се в Испания чак до 2005 г., когато беше заменен от Typ 2K Caddy, който се произвежда на платформата на Golf. 

Сега се очаква VW да покаже нова версия на мини ван, която ще бъде произвеждана на платформата на новото Polo, което трябва да дойде в началото на идната година. 


Новият модел ще бъде в сегмента на MPV автомобилите, като ще бъде със същите двигатели, които ще се монтират и на хечбека. Очаква се да видим и други версии на новото Polo, като кабриолет и soft-roader ‘Cross Polo’. 

Базисен ще бъде новият трицилиндров двигател на VW с обем 1.2 литра и версии на мощността от 60 до 105 к.с. Ще видим също двигател с обем 1.4 литра и мощност 85 к.с., както и негова TSI версия с мощност 170 к.с. която ще бъде монтирана на GTI. Ще има и редица дизелови версии, като двигателите са с обем 1.4 и 1.6 литра с мощност от 75 до 135 к.с. 

Скоростните кутии ще включват механични версии с пет и с шест степени, както и DSG с два съединителя и шест степени.
0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Бай Генчо ( преди 15 години )
    Абе за хубави - хубави са си тия VW- та , ама що не пишат за цените. Да не лъснат пред аудиторията , че са си скъпчиии - много големи кожодери са , такова ценообразуване имат - че направо си е..о мамата
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Бай Генчо ( преди 15 години )
    Абе хубави са , ама са си доста скъпииии тия VW -.......