fallback

Близките производствени планове на Volkswagen

В редица интернет издания, днес се появиха производствените планове на Volkswagen за близкото бъдеще.

Според неназован източник от самата фирма, става дума за предстоящото производство от 2009 до 2011 г. Първата новина ще бъде очакваното шесто поколение на VW Golf, което ще се появи на европейските пазари в началото на 2009 г. През лятото на същата година VW ще започне серийното производство и на новото Polo. За него се очаква да се противопостави в сегмента на малките автомобили на модели като Ford Fiesta и Peugeot 207. Към края на 2009 г. от VW ще покажат и седем местния миниван Touran, както и Golf Plus. И двата модела ще бъдат произвеждани на модифицирани варианти от платформата на новия Golf. Рано през 2010 г. Volkswagen ще представи новото поколение на Passat, като на пазара ще се появят едновременно версиите седан и комби на този автомобил. По-късно през същата година ще видим и новото поколение на SUV модела Touareg. Продажбите на този автомобил в Европа ще започнат през втората половина на 2010 г. Последната новина през близките 3 години ще бъде изцяло новият VW Beetle, който ще видим на пазара през първите месеци на 2011 г.
Тагове:
fallback
  • #4
    Blago ( преди 16 години )
    Не е лош, но е по-малък от шарана.Наистина са много малко конкурентите на шарана. И на мен много ми допада.
  • #3
    badi ( преди 16 години )
    dobre de tourana lo6 li e
  • #2
    Анонимен ( преди 16 години )
    Напълно съм съгласен с тебе , колега! "Шаран"-а е невероятен автомобил. Три комбита съм сменил, между които и голямото Волво V 70, но най-накрая с този невероятен ван реших проблемите си!
  • #1
    Автоманиак ( преди 16 години )
    А какво става с "Шаран" - забравиха го този модел - нито нови двигатели , нито обновяване!Това е най-добрия ван! Само дето от "Фолксваген" нещо неодоценяват ролята му в сегмента!
fallback
Последни