fallback

В Honda подготвят заместник на S2000

Макар все още да няма нищо официално за заместникa на Honda S2000, в някои японски списания вече се появиха компютърни образи на бъдещия автомобил.

Новото поколение на роудстера на Honda с предаване към задните колела изглежда доста привлекателно, ако това са образи близки до оригиналния. Според японските издания заместникът на Honda S2000 трябва да се появи през 2010 г., а продажбите да започнат през 2011 г. В публикациите се казва, че новата Hondа S2000 ще бъде предлагана с по-широк набор от двигатели, като между тях ще има и два изцяло нови агрегати. Първият ще бъде четирицилиндров с обем 2.4 литра, тип V-TEC с мощност около 250 к.с., а вторият ще е V6, също V-TEC, с обем 3.5 литра и очаквана мощност около 350 к.с.
Тагове:
fallback
  • #4
    Анонимен ( преди 14 години )
    Пише се баш VTEC. Не подлъгвайте хората с грешна информация. На двигателя ми пише VTEC! Който не вярва да заповяда да види
  • #3
    SensationBW ( преди 15 години )
    Пише се :V-TEC ПРАВИЛНО !!!vtec е слято и не е правилно !!!Загледай се малко на някой надпис на Хонда и ще видиш ,че "V" има лека чертичка от дясно което символизира "-" !!!
  • #2
    minuvach ( преди 15 години )
    pishe se VTEC
  • #1
    Triforce ( преди 16 години )
    Доста по-добре изглежда от стария модел! Невероятна е!
fallback
Последни