IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Японците от Wald International се заеха с Bentley Continental GT

Японската тунингова къща Wald International е специализирана в доработка на луксозни модели.

Японците от Wald International се заеха с Bentley Continental GT
В този смисъл решението да се заемат с една от най-луксозните и мощни коли предлагани днес на пазара, не е изненада. Във Wald са се захванали с тунинг на ексклузивното мега-купе Continental GT на Bentley, като са го направили да изглежда по-агресивно и спортно. 


Предницата е различна от тази при оригинала, с големи отвори за въздух и разположен ниско сплитер. В задния край се вижда нов дифузьор, като е комбиниран със спойлер. Това упражнение не е направено само за красота, макар да е очевидно, че придава спортен и привлекателен вид на дизайна. Целта е да се постигне по-добро „прилепване” на автомобила към пътя при висока скорост. 

Доработката на Continental GT е в процес на изпълнение от японската фирма, като от там съобщават, че готовият резултат ще бъде представен по-късно през тази година. Засега от Wald International не съобщават какви промени ще бъдат направени по двигателя и като цяло по техническата част на Bentley Continental GT.
0 от 500