fallback

Предстои модернизация на BMW Серия-3

Сегашното поколение E90 BMW Серия-3 е на пазара от 2005 г.

Първият фейслифт на модела предстои и модернизирания модел ще видим през 2009 г. Предварителните данни показват, че Серия-3 ще получи по-спортен вид, а при някои модификации, като комбито 335i и по-силен двигател. Това е шестцилиндровия би-турбо. Промени ще има в предната част, където личи нова решетка, нов дизайн на отворите за въздух и отвори за вентилиране на спирачките. Модернизирани ще са и светлините за мъгла, капакът на мотора е нов. Отзад главните промени засягат светлините. Все още не се знае какво и дали ще бъде променено в техническата част. Очаква се да има промени в равнището на вредните емисии, но дали това ще засегне мощността на двигателите, не е ясно. Като цяло това ще бъде умерен фейслифт, а по-радикални промени се очакват при появата на новото поколение. Тогава е възможно сред моделите от Серия-3 да видим и вариант shooting brake.
Тагове:
fallback
  • #22
    Triforce ( преди 16 години )
    Абе новото Ауди А4 е по-добро от БМВ 3. Истината се вижда!
  • #21
    41 ( преди 16 години )
    И кой по-точни е признал дизайна на Ауди,понеже съм виждал какво ли не за аудитата,само не и че са новаторски...истината е че ауди се купува понеже е по-евтина от БМВ и Мерц. а останалото са пълни глупости.Обаче с Ауди не можеш да си купиш престижа и удоволствието да караш БМВ или Мерц,поне не близките 20-25 години...
  • #20
    Анонимен ( преди 16 години )
    Дизайна на последната 3-ката си е ОК. Купето изключително ме кефи и кабриолета с разглобяем таван.
  • #19
    badi ( преди 16 години )
    seki si ima pravo na menie uvajam meneitona drugite za men audi sa palni bokluci i sa izmislena marka s naduticeni nikoga pove4e nqma da si zema takava tapa kola ,ako 6e ot vw grupata 6te noviq passat cc izgljda mn dobre i cenite po4vat ot 56000 a ako 6e po eftino za 34-35ona ima octavia s 1.8tfsi dvigatel 160konq kato e s prepolednoto nivo na oburudvane smao koja nqma koeto e mn po dobra pokupka ot tva da se kupi za kam 30bona nqkoq 5-6 godi6na ko6nica nqkade 2003-2004 a4 bmw 3ka ili c klasa i psole sas kupuvaneto da se dadat o6te nqkolko holqdi za oblsujvane za gumi i nqkoi nepridvidim remont.
  • #18
    Анонимен ( преди 16 години )
    Ха ха ха сигурно всички коментари са на един и същи човек ха ха ха.. Първо Ауди са със най-иновативен дизайн признат в цяла Европа!! Второ "смешната решетка и *** свитлинки по фаровете"Новата седмица на БМВ си е сложила същите светлинки защо ли?? И е оголемила решетката на емблемата защо ли? Преди да споделяш смешни коментари вижде си БМВ кого копира.. Инфрачервени лъчи за виждане на хора-копирано от Мерцедес.. Сигнал за напускане на лентата - копирано от Ситроен С5.. Кво да говоря повече. БМВ бяха велики признавам но в момента има само една марка и това е Ауди.. А за коментиралия проблеми с Новата А6 в сервиз БОШ може да попитате ,че Ауди А6 3.0TDI е най-здравата и неразваляема кола. До момента модела вече четвърта година на пазара не е направил нито една издънка и не е показал нито един дефект. Това е най-хваления модел в света. Така ,че спрете с измишльотините. И повярвайте ми в момента в който БМВ почнат да правят отново уникалния мускулест и спортен дизайн пак ще им стана фен и пак ще си купя БМВ. Аз не робувам на марки а купувам каквото ми харесва. В момента това е Ауди. Утре може и да е Мерцедес, знае ли човек..
  • #17
    41 ( преди 16 години )
    и двамата сте много прави,но виж,винаги можеш да видиш кой е простака като се почне от сушилниците по задния капак,та се мине през всевъзможни лепенки и "туннинг аксесоари"...а за дизайна точно това имам предвид.Иновациите на БМВ са за хора с малко по-разширено виждане,при Ауди всичко си е същото и дори концепцията на таблото им не се е променила от 80ката насам.Нормално когато в една кола няма нищо ново,тя е по-евтина..просто няма какво да я оскъпи.
  • #16
    Анонимен ( преди 16 години )
    хаха, 13 ви го каза и то много точно, няма какво да се допълни. :))и стига сте сравнявали модел който излезе буквално преди месеци със кола на 3 години, що не наредите предното А4 което е бати коша смотан. БМВ не е за всеки, виж на ауди в БГ има много фенове, нормално, и селяните са толкова.
  • #15
    Анонимен ( преди 16 години )
    komentar 13 e mn prav adski prav za aydi
  • #14
    Анонимен ( преди 16 години )
    В подкрепа на казаното до тук вижте и чисто новата седмица модел 2009-та http://***.worldcarfans.com/9080703.007/all-new-bmw-7-series-official-photos-leaked
  • #13
    Анонимен ( преди 16 години )
    Истината е, че Ауди дъвчат едно и също вече от много години. Затова и се харесват от феновете на немските коли, които не искат промени по дизайна. Всъщност дизайнът на Ауди обикновено се заключава в промени в решетката и добавяне на *** светлинки в основата на фаровете подобни на китайско украшение за коледна елха. Това е позор за италианеца, който е шеф на дизайна им. Все пак добре е че го има този италианец, иначе щяха да променят само грайфера на гумите. Мерцедес и БВМ действат смело и развиват наистина нови модели и рано или късно ще смажат Ауди и ще ги върнат там където бяха през 80-те години.
fallback
Последни