fallback

Kia Forte - новото поколение на Cerato (Spectra)

B Kia преминават тестовете на заместникa на поостарелия модел Cerato (на някои пазари Spectra).

Сега от фирмата пускат първите официални снимки на новото поколение Cerato, макар и под формата на тийзъри (не толкова информационни, колкото снимки за поддържане на интереса). Колата трябва да бъде в продажба през следващата година и да замести модел на Kia, който за последно беше обновяван през 2005 г. От фирмата дават индикации, че заместникът на Cerato ще бъде предлаган в две версии – седан и хечбек. От официалната информация която върви със снимките тийзъри се разбира, че този автомобил ще носи ново име, което ще бъде използвано на всички пазари – Kia Forte. От това, което се представя на снимките личи, че Forte е приел част от стилистиката на наскоро показаната концепция Kia Koup. Сред набора от двигатели за Kia Forte ще видим и двигателя Theta II, представен с концепцията Koup, който е с мощност 290 к.с. Базисният двигател ще бъде бензинов с обем 1.6 литра, след него ще има и бензинов агрегат с обем 2.0 литра. Кормилната система ще бъде самонастройваща се в зависимост от скоростта, окачването ще бъде независимо с активни амортисьори.
Тагове:
fallback
  • #3
    gogen ( преди 16 години )
    e tova ako ne e prekaleno civic... http://***.dieselstation.com/wallpapers/Honda-Civic-Si-Concept-2005/Honda-Civic-Si-Concept-2005-004.jpg
  • #2
    Анонимен ( преди 16 години )
    най-малки фарове има bmw 3-та серия, късото купе на предишното поколение.а кията изглежда много добре, малко като сивик, но не прекалено.
  • #1
    сеед ( преди 16 години )
    Дали ще падне световно господство на селското ферари-калибра в състезанието за най-малки фарове?!?
fallback
Последни