fallback

Renault готви новия Scenic

Вероятно от това което се вижда на снимката с маскираната кола трудно може да се предположи, но на нея е новото поколение на Renault Scenic, което ще видим тази есен на автомобилния салон в Париж.

От Renault са избрали нещо като “сватбена рокля” за да маскират новото поколение на мини вана, който трябва да се появи в продажба в началото на 2009 г. или почти шест години след дебюта на сегашното поколение на Scenic. На компютърния образ се вижда как би могъл да изглежда новият MPV модел. Ако този образ е близо до реалността, може да се каже, че новото поколение ще изглежда по-агресивно и динамично от сегашното. Колата отново ще залага най-вече на практичност и удобство за семейни пътувания. Новият Scenic очевидно ще вземе черти от дизайна на бъдещия Megane, но няма да бъде просто удължена негова версия. Още при пускането на пазара ще се предлагат две версии, както е и сега – една с пет места и една с удължена колесна база Grand Scenic със седем места. Интериорът ще бъде с много обем и ще предлага различни възможности и комбинации за превозването на обемен багаж, характеристики познати и от сегашното поколение на Renault Scenic.
Тагове:
fallback
  • #4
    Anonimen ( преди 16 години )
    Tova kola li e ili bani4arnica...?
  • #3
    kum komentar 2 ( преди 16 години )
    xa KAK 4E nqma ni6to ob6to q se vgledai i naro4no e pokrit taka 4e da ne se vijda kakvo e no po karoseriqta se vijda prilikata ;)
  • #2
    Анонимен ( преди 16 години )
    Този компютърен образ няма нищо общо с това под маскировката.
  • #1
    Анонимен ( преди 16 години )
    mnogo e dobro tova renault po dobro e ot stariq scenic
fallback
Последни