IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Wald International: стилстичен пакет за Lexus IS-F

Японската тунинг къща Wald International има широк набор от стилистични и технически пакети за почти всички японски автомобили на пазара.

Wald International: стилстичен пакет за Lexus IS-F


Не е изненада, че фирмата сега се е обърнала към един от най-новите луксозни седани на Lexus. Резултатите, постигнати от Wald с модела IS-F са твърде интересни.

Стайлингът за IS-F придава чувствително по-агресивен вид на автомобила, въпреки че точно този модел слиза с достатъчно мускулест дизайн и от конвейра. Отпред са добавени широки, ъгловати отвори за въздух с отделни спирачни тръби и двоен нисък сплитър. С тази предница автомобилът изглежда целенасочено по-зъл и мощен от серийния. Зад задните колела естествено е добавена и запазената марка на Wald – отвори за въздух с вид на хриле на акула.

Дифузерът отзад изглежда като нещо повече от обикновена глезотия, а в комбинация с крилото трябва да притиска колата надолу. Оригиналният екстратор на IS-F, този, който се намира зад предното колело е оставен без промяна. Агресивният стайлинг, според Wald, подхожда повече на расовия двигател под капака на IS-F.

Снимки с по-висока резолюция
0 от 500