fallback

Kicherer се осмели да доработва Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series

Човек трудно може да си представи, че нещо по Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series може да бъде доработвано и оправяно.

Колата определено е едно от най-екстремните и съвършени произведения на съвременната автомобилна индустрия. Изцяло в стила на състезателните коли от серия DTM, с каросерия изработена от карбон и фибростъкло, с фин интериор предлагащ висок комфорт и лукс и с един невероятен двигател V8 с мощност 507 к.с. (373kW), какво може да се пипа по тази кола? Не така мислят експертите от Kicherer обаче. Немският тунер е повишил мощността още повече, като е постигнал 540 к.с. (403kW). С добавената мощност колата може да ускорява от място до 100 км/час за 4.1 секунди и има максимална скорост от 300 км/час. Kicherer също така е заменил и малкото останали метални панели и такива от пластични материали с карбонови, включително и ребрата на предната решетка. Двете предни спортни седалки също така са от карбон. В окачването са добавени нови пружини от H&R. Джантите също така са нови и още по-леки. Трябва да признаем, че резултатът на Kicherer съвсем не е лош. Снимки с по-висока резолюция в галерията
Тагове:
fallback
  • #4
    Анонимен ( преди 16 години )
    Що не ти харесват седалките бе пич? Може задникът ти да е прекалено голям за тях, иначе са супер
  • #3
    МАМУТ ( преди 16 години )
    седалките са едни от най-добрите на пазара , другото ти е ясно
  • #2
    Анонимен ( преди 16 години )
    Като изключим седалките и смешния зигзагообразен скоростен лост както бяха преди 10 години.. Всичко друго е перфектно и без забележка.. Колата изглежда извънземно и изключително спортно. За което мога само да преклоня глава ..
  • #1
    majorsf ( преди 16 години )
    Тия са животни бе лелеле...
fallback
Последни