fallback

Porsche губи интерес към Формула 1

Скандалът с Макс Мозли е накарал VAG групата да преусмисли желанието за завръщане в надпреварата.

Porsche и VW от доста време обмисляха завръщане във Формула 1. Сега, това със сигурност няма да се случи. Веднъж вече, те се провалиха в надпреварата, доставяйки двигатели за отбора на Arows, които не спечелиха нито една точка през целия сезон.Волфганг Порше, председател на борда на директорите в Porsche AG, заяви че след скандала с Макс Мозли, участието в шампионата не е „апетитно“ за концерна. Попитан подобен въпрос, Фердинанд Пиех, председател на борда на директорите във Volkswagen, беше още по-лаконичен - 300 милиона евро, колкото би струвало участието на концерна във Формула 1, биха били хвърлени на вятъра.
Тагове:
fallback
  • #2
    ingenious ( преди 16 години )
    Всеки коментатор разбира по много бее... Айде сега, пич, погледни това, ще разбереш, нали си експерт по немския:http://***.youtube.com/watch?v=Bw8NZ5ilJ7EЯ виж и чуй хубавичко как се пише и изговаре на немски името на човека и дали са го написали правилно на кирилица.Забележката ти за преУсмисли беше правилна, но лъсна с комплексарско многоназнайване типично по нашенски...
  • #1
    krasy71@abv.bg ( преди 16 години )
    интересна статийка,но...имам забележки към правописа-пише се "преОсмисли",а не "преУсмисли".Учете български,журналистчета!За немския няма да се заяждам,не сте длъжни да го знаете,но все пак името Ferdinand Pieh се произнася Фердинанд Пих.Ако имате други затруднения,може да ме назначите за редактор :)
fallback
Последни