fallback

Екстравагантно по японски

Можете да ги обичате или да ги намразите, но не ги подминавайте с лека ръка – Premier4509 и тяхната визия за Bentley Continental GT.

Това е резултата, когато комбинирате британско инженерно произведение с ектравагантен японски тунинг - Bentley Continental GT Widebody by Premier4509. Този автомобил е... интересен. Нека го разгледаме по-обстойно.Тунингът е главно екстериорен. Дизайнът и аеродинамиката на колата са получили по-сериозни промени отколкото бихте очаквали, за подобен род супер-луксозна лимузина. Автомобилът има нови брони, прагове, предни калници и задни панели. Всичко това е произведено на ръка от ултра-лека смес от карбон и фибростъкло. Дизайна на радиаторната решетка е продължен и върху предната броня, а задната е изцяло променена, благодарение на дифузиор и нови аспуси.„Целта на това упражнение по дизайн, бе да подчертаем агресивната природа на колата, като в същото време запазим красивата оригинална линия“, заяви г-н Йокомаку, президент на Premier4509.Аеродинамичният пакет за Bentley Continental GT ще бъде произведен в само сто екземпляра, като всеки ще има персонален плакет със сериен номер, отговарящ на автомобила.
Тагове:
fallback
  • #7
    kovachev ( преди 16 години )
    dobar dizain sa4etan s tuning KRASIV IMOJEBI VAZPRIET OT MLADITE. AZ HARASVAM TOZI DIZAIN.
  • #6
    ffs ( преди 16 години )
    a we rolly ti si bolen we ni6to drygo ne moga da kaja
  • #5
    емо ( преди 16 години )
    нещо май не си доразбрал, сред подгласниците на бентлито за *** кола на годината бяха порше 911 турбо, и мерцедес sl63.. и те ли ти се виждат не агресивни???
  • #4
    Rolly ( преди 16 години )
    ahahah bently-to mi bilo agresivna kola. tq ako e agresivna zna4i ne znam koq e neagresivna. vse pak bently continental e obqvena za pedalska kola na godinata...
  • #3
    :) ( преди 16 години )
    Стил Need For Speed ;) Мноо ме кефи :))))))
  • #2
    Анонимен ( преди 16 години )
    Каква е тая глупост...
  • #1
    majorsf ( преди 16 години )
    "Целта на това упражнение по дизайн, бе да подчертаем агресивната природа на колата..." ами тя и по принцип си изглежда агресивно,така че за мен това е поредната японска изгъзица.Слагат прагове на всичко до което се докопат...
fallback
Последни