IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Екстравагантно по японски

Можете да ги обичате или да ги намразите, но не ги подминавайте с лека ръка – Premier4509 и тяхната визия за Bentley Continental GT.

Екстравагантно по японски

Това е резултата, когато комбинирате британско инженерно произведение с ектравагантен японски тунинг - Bentley Continental GT Widebody by Premier4509. Този автомобил е... интересен. Нека го разгледаме по-обстойно.



Тунингът е главно екстериорен. Дизайнът и аеродинамиката на колата са получили по-сериозни промени отколкото бихте очаквали, за подобен род супер-луксозна лимузина. Автомобилът има нови брони, прагове, предни калници и задни панели. Всичко това е произведено на ръка от ултра-лека смес от карбон и фибростъкло. Дизайна на радиаторната решетка е продължен и върху предната броня, а задната е изцяло променена, благодарение на дифузиор и нови аспуси.



„Целта на това упражнение по дизайн, бе да подчертаем агресивната природа на колата, като в същото време запазим красивата оригинална линия“, заяви г-н Йокомаку, президент на Premier4509.

Аеродинамичният пакет за Bentley Continental GT ще бъде произведен в само сто екземпляра, като всеки ще има персонален плакет със сериен номер, отговарящ на автомобила.
0 от 500