fallback

Нови снимки на 2009 Camaro

Въпреки засечените многобройни прототипи изпитвани в САЩ и в Австралия, въпреки появата на прекият конкурент Dodge Challenger, General Motors няма да пусне в продажба новия Chevrolet Camaro поне още една година.

Това е доста време и Camaro, което ще видим през 2009, може радикално да се различава от концепцията, показана още през 2006 г. Ако се вярва на тези най-нови неофициални снимки обаче, дизайнерите са запазили основните черти от концепцията и при серийната версия. За интериора обаче няма никакви данни. През последните години GM показва различни концепции с впечатляващ интериор, но когато се стигне до серийната версия, интериорът вече няма нищо общо с този от концепцията. Нещо подобно може да застигне и бъдещото Camaro, защото производителите искат да държат цената по-ниска. Неофициалните снимки обаче показват, че външният дизайн засега изглежда много привлекателен, като в същото време запазва класическите елементи за модела. Информацията засега е, че ще видим три различни варианта на новия Chevrolet Camaro. Базисен модел с четирицилиндров турбодвигател, който сега познаваме от Solstice, среден вариант с V6 с директно впръскване на горивото и обем 3.6 литра и вариант с висока мощност ‘SS’ с V8 двигател LS3. За цената на бъдещото Camaro вицепрезидентът на GM Боб Люц (Bob Lutz) съобщи, че ще бъде по-висока от тази на Mustang, главно поради високотехнологичната система на окачване. Серийното производство на колата ще започне от февруари 2009 г. в завода на GM в Онтарио, Канада, като се очаква за една година от него да излизат по 100 хиляди автомобила Chevrolet Camaro.
Тагове:
fallback
  • #6
    Jena ( преди 16 години )
    Boje mom4eta,vuob6te razbirate li kakvo ozna4eva tova?Trugnali da mi sravnqvat opel s Camaro.A dragi Avtoliubitel,amerikanskite koli se haresvat ne samo na amerikancite.Dori moga da tvurdq,4e amerikancite haresvat evropeiski koli,glavno zaradi niskiq razhod na gorivo.Pozdravi ot edna jena
  • #5
    onzi ( преди 16 години )
    ah *** ahaaaaaah.da vi go nabiq u omrelitree bri4ki samop opelkadetttttt
  • #4
    ot Най-Големия ( преди 16 години )
    Боже, Kx, Купи си опелче хастра и се визи пред блока моля ?
  • #3
    Коко ( преди 16 години )
    Това е Дарт Вейдър, който се е материализирал като автомобил...
  • #2
    Автолюбител ( преди 16 години )
    Боже, американски коли... Кой ги харесва освен американците?
  • #1
    Младен Димитров ( преди 16 години )
    Оххх,изглежда зловещо!Осем цилиндров двигател просто велик :)
fallback
Последни