fallback

Hyundai създава своя луксозна марка

Когато се появи луксозният седан Genesis на Hyundai, повечето експерти счетоха това за експеримент.

Сега се оказва, че намеренията на южнокорейската фирма са много по-далечни и сериозни. Стана ясно, че фирмата е решила да създаде своя собствена и отделна марка за луксозни автомобили. Така както Toyota има Lexus, Nissan има Infiniti, a Honda - Acura, и Hyundai ще създаде отделно подразделение за луксозни автомобили със собствено име и лого. Това разкрива Янг Ки Коу, директор за продажбите в южнокорейския концерн, който заявява пред китайският вестник China Daily, че през 2010 г. ще бъде стартирана официално новата марка за луксозни автомобили със собствено лого. Според Коу още през следващата година Hyundai ще пусне два нови луксозни модела на пазара в Китай, които ще допълнят първия луксозен седан Genesis. “През октомври в Китай ще представим нов спортен модел наречен BK, който ще смени купето произвеждано там”, казва Коу. „След това ще започнем и производството на нашия нов седан – флагман, който ще бъде с двигател V8 с обем 4.8 литра и ще се произвежда от началото на 2009 г.”, пояснява директорът по продажбите на Hyundai. По нататък плановете на корейската фирма предвиждат появата на нов кросоувър. „Така ще поддържаме темп за представянето на един или два луксозни модели всяка година, за да създадем нужния имидж на новата луксозна марка и да не изоставаме от японските ни конкуренти”, казва Коу.
Тагове:
fallback
  • #8
    kocelara ( преди 16 години )
    ако питате мен не прилича на мерцедес чартите на мерцедес не са точно такива пък и хюндай е голяма автомобилна компания за кво ше копира като може да си го направи сама ?
  • #7
    emo ( преди 16 години )
    хюндай са доразвили едина стилистика изоставена от мерцедес, жалкото е че тяхната кола изглежда доста по-добре от новата S класа.
  • #6
    emo ( преди 16 години )
    хюндай са доразвили едина стилистика изоставена от мерцедес, жалкото е че тяхната кола изглежда доста по-добре от новата S класа.
  • #5
    Striker ( преди 16 години )
    Абе тия срама нямат - то бива копиране ама чак пък толкова...Мерцедес веднъж съдиха Лексъс за плагиятство и не знам какво стана, но май се потулиха нещата. Жалко за автоиндустрията.
  • #4
    majorsf ( преди 16 години )
    Абе много обичат да копират тия в Азия бе леле,в първия момент си казах-бе ква е тая S-класа в статия за Hyundai..Чисто копиране ако питате мен
  • #3
    Венци ( преди 16 години )
    Изобщо не е грозен, аз харесвам Mercedes, но корейското "копие" си е гавра според мене, още повече, че е на Hyundai, марка доказала себе си. Ако беше на някоя безименна китайска фирмичка едва ли щеше да ми направи впечатление, след копията на BMW X5, Smart и Mini Cooper One...P.S.Жалкото в случая е качеството, защото немците са педанти в това отношение и корейците трудно могат да ги "копират" :(((
  • #2
    Руслан ( преди 16 години )
    хахаха плагиатсво в този биснес няма Венци, това да не ти е компютърна игра, че всеки да копира от другия. Пък и ... дори и да прилича, да не би да е грозен ???!!!
  • #1
    Венци ( преди 16 години )
    И ако не сте виждали "корейски Mercedes" погледнете на снимката...това е плагиатство направо...
fallback
Последни