fallback

Как ще изглежда новото Audi A6?

През следващите две години предстои да видим новите поколения на трите най-уважавани в Европа модели в средния клас – BMW Серия-5, Mercedes-Benz Е-Клас и Audi A6.

Случайно или не, в интернет се появиха почти едновременно компютърни образи на версиите комби на BMW Серия-5 и на Audi A6 Avant. От това което виждаме за комби версията на А6 личи, че тя ще носи много от новата стилистика на Audi A5 и A4, ще има диодна секция във фаровете, подобна на тази при кабрио версията на А3. Платформата на която ще бъде произвеждан този модел е удължена и модернизирана версия на платформата на която се произвежда A4. При Audi A6 обаче ще има повече елементи изработени от олекотени сплави, за да се намали теглото и да се увеличи динамиката. Като цяло наборът от двигатели ще повтаря този при А4, но ще видим и някои нови, като дизеловият би-турбо V6 с мощност 300 к.с. и новият бензинов TFSI V8 с мощност 430 к.с. Базисният модел на новата „шестица” на Audi ще остане само с предаване към предните колела, но естествено ще има и вариант „quattro”, като това ще бъде новото поколение на системата 4х4 на Audi, при която движещият момент се разпределя поотделно не само между предната и задна оси, но и между двете задни колела. Така се постига невероятна стабилност като се запазват динамичните качества на колата. Новото поколение на Audi A6 ще се появи малко по-късно от това на BMW Серия-5 и Mercedes-Benz E Клас, които ще видим най-вероятно в края на другата година. При Audi A6 първо ще видим концепция през 2009 г., а серийната версия ще се появи в началото на 2010 г.
Тагове:
fallback
  • #12
    Mercedes ( преди 15 години )
    В магазина на аЛуди:Клиентът: Това А4 или А6 е ?!?Продавачът:Не това е А5 отзад си пише....;)
  • #11
    faifa ( преди 15 години )
    Дизайна не се обяснява, той се приема, оценява, доказва на пазара. Има ли търсене, значи е добър. За мен е трудно да се сетя за кола, която да ми харесва повече от А6, но не питам - абе кво толкоз ми харесва в тия Ауди-та, някой ще ми обясни ли ;)
  • #10
    Pavel ( преди 15 години )
    toq pak kyv e bastun :D kak da ne sa gotini audi tata we :D pak q7 e varhoven djip .. nz ama sa malko kato debe da ne go haresvat :)
  • #9
    Анонимен ( преди 16 години )
    Kakvo mu e krasivoto na Audi ot 10 godini se opitvam da razbera na kakvo tolkova mu se radvat na Audito za men nai-krasivoto i dobroto Audi e 100 quattro 85ta sled nego vsi4kite mi sa edni tumbesti s ednakuv dizain samo farove i stopove razli4ni ... i varha e groznovatia SUV Q7... bezsmileno visoko kombi prili4a6to na zatlastial hipopotam...
  • #8
    bmw ( преди 16 години )
    Голяма работа, че са еднаккви и еднакво безлични. Нали и за хората без въображение трябва да има кола:)
  • #7
    vayk ( преди 16 години )
    iako e mnogo. Radiatornata re6etka e otli4itelen beleg na markata i zatowa powe4eto modeli izglejdat podobni, no w nikakuv slu4ai edni i su6ti!!!
  • #6
    Венци ( преди 16 години )
    Може да си приличат, но в никакъв случай не може да се каже, че са еднакви. Просто марката си изгради един характерен образ и го налага във всичките си модели. Нещо като Peugeot и Citroen например ;) А при Peugeot нещата са много сериозни, особено ясно изразени в 4007 с тази муцуна и огромната паст наречена решетка...
  • #5
    Венци ( преди 16 години )
    И с ролетката скоро нещата ще станат сложни, защото новото А4 с размерите си вече влиза в класа на А6 :PpP
  • #4
    Анонимен ( преди 16 години )
    гроздето е кисело господа,многоо..кисело!
  • #3
    123 ( преди 16 години )
    Вярно, скоро ще ги познаваме само по дължината . Влизаш в щоу рума и казваш:-Извинете, имате ли ролетка ?- Защо ви е господине ?- Ами да видя кое е А4 и кое е А6 !!!
fallback
Последни