fallback

Нова пътническа версия на Fiat Fiorino

В Женева ще има своята премиера и пътническата версия на Fiat Fiorino. Наречен People-Carrier, това ще бъде най-новият член на семейството LCV на Fiat.

Fiorino People-Carrier е произведен на базата на лекотоварния Fiorino, който видяхме за първи път през есента на миналата година. Тогава Fiorino Commercial Vehicle беше представен в два варианта – с пет места за пътници и като фургон с две места. Новата версия на Fiorino сега е създадена изцяло като мини ван с много добра функционалност. Задните врати са плъзгащи се, което има редица предимства при паркиране и улеснява влизането и излизането на хората, които седят на задните седалки. Насочен е към млади семейства с деца, като освен пътниците може да поеме и обемният им багаж, например спортно оборудване. В същото време новият Fiorino отговаря на потребната компактност в пренаселените градски улици. Дизайнът на Fiorino People-Carrier е оригинален и автомобилът не може да остане незабелязан на пътя. Двигателите с които този автомобил ще бъде предлаган са добре познати от останалите версии на Fiorino и от други модели на групата Fiat. Предимство е много широката гама от бензинови и дизелови двигатели между които купувачите могат да избират.
Тагове:
fallback
  • #2
    Az ( преди 16 години )
    много готина количка...въпреки че отпред нещо ми напомня за оная грозотия Multipla
  • #1
    ev ( преди 16 години )
    Само 92 еко-автомобила продадени в България - Тойота, Лексус, ХондаУ нас няма данъчни облекчения за хибридните коли, както е по светаhttp://e-vestnik.bg/3340
fallback
Последни