fallback

Audi представя нова версия на R8

Суперколата може да получи 2,9-литров туин-турбо V6 мотор

Компанията Audi публикува изображение на нов модел, който ще бъде показан пред публика по време на започващия през следващата седмица автомобилен салон в Париж. Официална инофрмация за автомобила липсва, но според информациите в редица европейски издания, това ще бъде или обновеният вариант на суперколата R8 или някаква специална модификация на същия модел.Не се изключва и възможността да бъде представен и състезателен прототип Audi R8, който ще даде предсава за нова „гражданска” версия на модела. За нея се твърди, че ще поучи 2,9-литровия туин-турбо V6 двигател, поставян на моделите RS4 Avant и RS5. Вече е известно, че следващото поколение на Audi R8 няма да се предлага с двигател с вътрешно горене. Компанията от Инголщад се отказа от V10 мотора, използван досега от модела, като ще го замени с електрически силов агрегат. Новата генерация ще се отличава по пропорции и дизайн от сегашната, като ще бъде изградена на идеите, заложени в концептуалния PB18 e-tron.Този прототип беше оборудван с 3 електромотора със съвкупна мощност от 680 к.с. Благодарение на тях, машината ускорява от 0 до 100 км/ч за около 2 секунди.Снимка: Audi

Тагове: audi r8
fallback
  • #2
    Анонимен ( преди 5 години )
    Много ме дразни, когато някой каже факт, а всъщност се опитва да придаде тежест на поредната глупост, която е изрекъл. Мойто момче, почни да правиш нещо я живота и зарежи форумите, те са за анонимни лузъри.
  • #1
    Факт! ( преди 5 години )
    Колкото сме видяли бомбандировач 5-то поколение от *** толкова и от тия пияници ще видим това нещо на снимките по-скоро покривалото му.0-100 за 2.о дрън дрън ярина.Да си гледат октоберфеста и да не се занимават с неща които не са в състояние да направят поради липса на капацитет.
fallback
Последни