fallback

Ето я новата лимузина на Доналд Тръмп (ВИДЕО)

„Звярът” на Cadillac е разработен на базата на тежък пикап

Новата лимузина на президента на САЩ – Доналд Тръмп, се появи за първия път пред публика по време на посещението му  Ню Йорк. Машината, която е известна като The Beast (Звярът), беше заснета на централната площадка за хеликоптери в Манхатън. Още през пролетта се твърдеше, че Тайните служби, охраняващи президента, са получили лимузината, която е производство на Cadillac и проверяват нейНите качества. Тогава бившият шеф на американската марка – Йохан де Нийсен, заяви пред Fox News, че компанията му е изпълнила всички изисквания. Самият The Beast е построен на платформата на тежък пикап, като пътниците се намират в бронирана капсула. Тя е оборудвана с противопожарна система и защита от атака с химическо и биологическо оръжие. Автомобилът има система за нощно виждане, специално окачване, усилени с кевлар гуми, система за защита, пускаща електрически заряд към дръжките на вратите, а същотака и оръдия, изстрелващия димни снаряди и др.

Тагове: the beast
fallback
  • #8
    Анонимен ( преди 5 години )
    Кой се вълнува от американските кошници на загубеният им управник?Толкова ли няма с какво да пълните вече сайта?Замира този сайт, нали?Хайде, приятен и бавен фалит!
  • #7
    Хе хе хе! ( преди 5 години )
    И ънкъл Тръмпи яко го пазат от народната "любов"!
  • #6
    Идиотия ( преди 5 години )
    Преброих повече от 60 МПС-та - мотори, коли, бусове, линейки, че и два броя репатраци. Имали бол пари за харчене, харчили. И наш Боко трябва да вземе пример, засега се движи с 5 коли мутри.
  • #5
    Achtung ( преди 5 години )
    На Обама задираше на легналите полицаи в Ирландия, а при Буш на едно посещение в Италия, директно хвърли водите и се наложи да го прехвърлят в друга.
  • #4
    Анонимен ( преди 5 години )
    Каца за сиренье
  • #3
    carpe_diem ( преди 5 години )
    Височка са я направили, по-трудно ще задира на легналите полицаи от предишната :D
  • #2
    Анонимен ( преди 5 години )
    Ето това е кола, не на Путин таралясника, който след първия глокс не можа да запали та жужето тръгна пеша.
  • #1
    Фолк с японски ваген ( преди 5 години )
    Това не е кола, а БТР.
fallback
Последни