fallback

BMW показа как се тества X7 (ВИДЕО)

Кросоувърът минава сурови изпитания, преди да излезе на пазара

Тестови прототипи на BMW X7, покрити с камуфлаж, се подлагат на жестоки натоварвания в най-различни условия. Това се вижда във видео, публикувано от баварския производител. Бъдещият всъдеходен флагман на BMW преминава тестове на сняг и лед в задполярния кръг, както и при високи температури в пустинята на Южна Африка. Машината е подложена на натоварвания и в гъстия трафик на някои от най-големите градовe, както и на магистрали, където се развива възможно най-високата скорост. Серийното BMW X7 няма да се отличава особено от концептуалния модел X7 iPerformance, представен на автосалона във Франкфурт миналата есен. Кросоувърът ще поучи същите големи „ноздри”, решетка на радиатора, главна оптика и задни светлини. Промените в дизайна ще засегнат броните и външните огледала, като на серийния модел са поставени и дръжки на вратите.

Тагове: bmw x7 x7 iperformance
fallback
  • #4
    Анонимен ( преди 5 години )
    Фиат груп има кой да ги купи, споко Хюндай чакат.Ти гледай Дачия да не купи поредния фалирал японски производител - на консервени кутийки, разбира се, да не си помисли коли ? ахахаххаахххахах
  • #3
    Анонимен ( преди 5 години )
    Доста левашли опит за реклама. Като ги купят Фиат Груп, ще се оправят.
  • #2
    Илиев555 ( преди 5 години )
    За дизайн всеки си има предпочитания а за електрически модели е тази фирма от години притежава такива в масово производство и сега предстоят още четири нови модела .
  • #1
    Анонимен ( преди 5 години )
    Тая фирма пропада все повече и повече. Вяка година моделите става все по грозни и уродливи а технологиите си стоят същите. Няма хибриди, няма електрически модели.Единствените им светни модели май са М2 и М4.
fallback
Последни