IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford ще бори с Fusion Subaru Outback

Компанията иска да запази името на популярния модел

Ford ще бори с Fusion Subaru Outback

Седанът Fusion на Ford едва ли ще изкара още дълго на американския пазар, като се има предвид спада в продажбите на този тип автомобили, но в компанията искат да съхранят популярното име.

Ford постепенно се отказва от леките автомобили и в Щатите предстои пенсионирането на популярни модели като Fiesta, Taurus и Fusion, който в Европа присъства с някои промени като Mondeo.

Ford ще бори с Fusion Subaru Outback

В същото време обаче в компанията са готови да се борят за място в една особена пазарна ниша, в която обаче клиентите са изключително лоялни, както и приятно платежоспособни – тази на „повдигнатите” комбита. Типичен пример за модел от този клас е Subaru Outback.

Естествено, използването на технологии и дизайнерски решения от SUV гамата на Ford ще ускори трансформацията на Fusion. Според най-смелите анализатори, още за моделната 2020 година бихме могли да видим най-новата версия на Fusion, която обещава интересна нова част от живота на модела.

0 от 500