fallback

Почнаха шегите с рекорда на Porsche (ВИДЕО)

Вижте как старички BMW-та и дори Fiesta "изпреварват" Тимо Бернхард на Северната дъга

Броени дни, след като Porsche обяви за новия абсолютен рекорд на Северната дъга на „Нюрбургринг”, постигнат от хибридния прототип 919 Hybrid Evo, каран от Тимо Бернхард, в нета се появиха и първите клипове, които се шегуват с това впечатляващо постижение. Като този, който ви предлагаме сега – добре направен фалшификат, в който няколко старички BMW-та и дори една Fiesta успяват да изпреварят Бeрнхард докато той преследва рекорда в планината Айфел. Porsche запази абсолютния рекорд на Северната дъга, но предишното най-добро постижение беше на покойния Щефан Белоф, постигнато в квалификацията за „1000 километра на „Нюрбургринг” през 1983 година зад волана на прототипа от Група С Porsche 956. Белоф записва 6.11,13 минути, а Бернхард постигна 5.19,546 минути в най-добрата си обиколка.

fallback
  • #6
    Анонимен ( преди 5 години )
    аз от млад съм фен на Ауди Имал съм А4 А6 ТТ Q5 всички нови от магазина Преди три години взех Макан и не мога да разбера за какво точно се спори в коментарите по долу
  • #5
    Анонимен ( преди 5 години )
    Кухо консервено фенче, защо не кажеш просто, че си я взел на тънко и нямаше пари да я обслужиш нито веднъж, а се режеш на всеки светофар и сега колата ти била виновна. Нашите Голфове, нашите Аудита как не се чупят така?Ам не сме файтонджий като теб. Та ВАГ групата не са ти виновни за мизерната заплата с коята не можеш да си поддържаш колата.
  • #4
    Анонимен ( преди 5 години )
    Под хубава кола имаш предвид турската ти Тойотка ли, жълт ? Ние знаем, че си кух, ама ти надмина себе си. Та ти Ауди-то не можа да си го поддържаш , си тръгнал за ремонтите на Порше да мислиш. Смешен.
  • #3
    Анонимен ( преди 5 години )
    Ти мани Порше да са си световно посмешище, ами ти, форумно посмешище, Дошка, изчисли ли пак колко фрейма на секунда е клипа ? Може по твои сметки времето да е 10 мин.
  • #2
    Кой каквото може! ( преди 5 години )
    Едните правят рекорди,другите "майтапчийски"клипчета!
  • #1
    Анонимен ( преди 5 години )
    хахахаха грозничък монтаж
fallback
Последни