fallback

Skoda с джанти на Bentley

Новата мода застигна и собствениците на чешките коли

В последните години една от модите, обхванала собствениците на автомобили, произведени от концерна VAG, остана встрани от вниманието на тези, които не карат Volkswagen или Audi. Става въпрос за оптичния тунинг на моделите, при който акцентът пада използването на джанти от Bentley. Сега тази мода настигна и собствениците на различни модели Skoda, които започнаха да публикуват все повече снимки на чешките коли с джанти, предназначени за най-скъпата марка в концерна. Всъщност, това не са истински джанти за Bentley. На практика един комплект от тях струва колкото цял Golf, а и клиентите на Bentley не могат да си поръчат 17-цолови джанти за Continental. Така че говорим за реплики на оригиналните джанти, произведени основно в Китай, като цената на един комплект е около 1000 евро. Засега новата мода навлиза най-бързо сред собствениците на Octavia RS, както и при феновете на Superb, които обаче могат да си позволят само автомобил от първата генерация на луксозния модел.

Тагове: bentley skoda
fallback
  • #19
    Who Cares ( преди 5 години )
    Bravos na chesite, pa dogodina da e hairliiq na Bentli da turnat dzhanti na Skoda.
  • #18
    Анонимен ( преди 5 години )
    Гледахме събора на Тойота. Много сме впечатлени. Абсолютно всички бяха с дебела книга в ръка и обсъждаха суборбитални полети между галактики.Евала на момчетата, всичките са професори и еколози.
  • #17
    до Дошо ( преди 5 години )
    Аз ще си взема едно барбекю от Лидъл да си печем наденица Народен с покрекло и праз лук на националната среща догодина в Лесичери.
  • #16
    Анонимен ( преди 5 години )
    Това е като на дрехи от Лидл да сложиш реплика на часовник Омега. :) Или по друг начин казано - люпиме семки, но мислим за кашу.
  • #15
    Дошо ( преди 5 години )
    За тези пари взимам 2 хонди цвик без джанти с двигател от косачка :Д
  • #14
    Анонимен ( преди 5 години )
    Гледахте ли клипа на бричката от събора на Ауди?Уникална селяния!Уникална!Иекат, миекат ... анцузи, раздърпани тениски, кебапчета ... ЧАЛГА!ЧАЛГА!
  • #13
    Анонимен ( преди 5 години )
    Каквито и джанти да и сложат, все ще си остане марка от категорията на Дачия.
  • #12
    Анонимен ( преди 5 години )
    По-голяма селения от това е единствено Хонда с кюнец от печката на баба на село. Следва звук на "изтребител", но нютони на миксер.
  • #11
    de ( преди 5 години )
    като не стигат парите - само две джанти се купуват - от страната на дискотеката :D :D :D
  • #10
    Анонимен ( преди 5 години )
    Най обичам селяни, сложили на служебната баничарка за превозване на прасета, китайски джанти и да ми въртят гуми на светофарите.
fallback
Последни