fallback

В Audi излъгали за мощността на RS4 Avant (ВИДЕО)

Тестове показаха, че комбито има повече конски сили от обявените

Обикновено производителите умишлено завишават характеристиките на своите автомобили, за да може да привлекат по-голямо внимание от страна на потребителите, а също така и да вземат преднина пред конкурените. Има обаче и случаи, в които характеристиките се занижават. Защо се постъпва така, не е известно. Именно вторият вариант засяга Audi RS4 Avant, чиято мощност не съответства на обявената от геманската компания. Доказателство за това е експеримент на изданието Carwow, което организира дълъг тест на комбито на диностенд – пробегът на машината по време на изпитанието е 4828 км.

Тагове: audi rs4 avant
fallback
  • #14
    zoom-zoom ( преди 5 години )
    колегата, дето нарежда оризарките - защо арестуваха Руперт Щадлер днес!?
  • #13
    Анонимен ( преди 5 години )
    Ако погледнете моделите на Ауди, БМВ и Мерцедес от последните 15-20 години ще видите, че всички имат еднакви двигатели с почти еднаква мощност. Това е споразумение между тях със сигурност. А малките разлики идват от различните дино стендове и начинът по който производителите и други хора мерят мощността.
  • #12
    Бе то може, ама ... ( преди 5 години )
    Ако е с оная пишман скоростна кутия DSG с 2-та съединителя направо се е строшила като макарон при повишаване на мощността, съответно въртящия момент.Но ако е с ZF няма проблеми.
  • #11
    Бай Оня ( преди 5 години )
    Давай нека да напиша моя Фейс хората да видят дали льжа за Леона но и ти дай твоя да видят всички що за чобан си айде играч?!
  • #10
    Бай Оня ( преди 5 години )
    Не всички сме от село и не всички сме на 18 като теб. Леона ми седи на Фейсбука веднага го давам. Все пак не всички сме деца тука дето пишем овчо!
  • #9
    Анонимен ( преди 5 години )
    Мазда,..!?,.. тоа па! Тук говорим за Ауди, не за оризарки за жълти стотинки.
  • #8
    Бай Оня ( преди 5 години )
    При немците особенно при ВАГ това е често явление скоро чипосвахме Леон ФР 2.0ТДИ заводски 184к и 380нм който показа преди чипа заводски 196к и 410нм. След 230/500нм.
  • #7
    К ( преди 5 години )
    Явно не е само при премиум марките.По същия въпрос, потърсих инфо из нета за мойта кола - 2014 Мазда 3 2.0, 120к.с. Оказа се, че дино теста показва към 135к.с. Има много такива тестове в тубата, всеки може да си потърси за колата, която го интересува.
  • #6
    Анонимен ( преди 5 години )
    "За цена над 100 бона, за тази друсалка, не, благодаря!" - 100% си карал таква "друсалка" и знаеш по-добре всички нас - простосмъртните. Благодарим ти, че ни предопреди!
  • #5
    Анонимен ( преди 5 години )
    всички премиуми са така който е качвал на стенд нов автомобил е бил приятно изненадан от 20-30 кс в повече от заявените в каталога отделно е темата дали това мощност на гуми на маховик или на полуоски и на коя предавка се развърта двигателя
fallback
Последни