fallback

В Русия връщат боя за нарушения на пътя

Засега идеята е на етап сондиране на общественото мнение

Официално телесните наказания, основно боят, са забранени в Русия от 1917 година насам, но наскоро парламентът реши, че семейното насилие не подлежи на наказателно преследване. Сега идва ред на друго решение, което все още се обсъжда – нарушителите на правилата на движение по пътищата също да бъдат наказвани с бой. Информацията е на популярното списание „За рулем”. Такива наказания не са изключение и все още се прилагат в Азия, Африка и Близкия Изток, но в Европа са част от миналото. Според анализите на някои социолози, това е връщане назад за руското общество, а държавната автомобилна инспекция публикува на сайта си анкета за евентуалното прилагане на телесните наказания. Анкетата е придружена с видеото, което ви предлагаме, за да се илюстрира по-ясно какво точно се обсъжда. Засега руснаците, гласували в анкетата не са единодушни. Някои смятат, че тези наказания са твърде жестоки, други са точно за такива санкции, тъй като само те ще вкарат в правия път провинилите се, а има и по-особена група гласували, които твърдят, че руската полиция и без това бие, така че няма да има голяма разлика със сегашното положение.  

Тагове:
fallback
  • #9
    Пародия ( преди 5 години )
    Що е то хебридна война и Фейк нюз?Ами виждаме ги тук с очите си.Някакакво история изсмукана от пръстите,най-вероятно от някой украински-фейк сайт ни се преподнася като официална позиция на руското правителство.Аре поспрете се малко.И хора с поне малко интелект ви четът не само ***.Постарайте се малко за жълтите стотинки които Сорос ви пуща ефтина русофобия.Всякакви простотии бяхте писали ама такваз?"За рульом" изобщо няма таквоз списание.Ауто медия е фейк нюз!
  • #8
    ха ха ха ( преди 5 години )
    От Русия света може да вземе само напредничеви и прогресивни идеи. Те са избили 20 милиона от собствения си народ в лагери, кво остава за един бой. Гнилия Запад може само да се учи, иначе съвсем ще загние.
  • #7
    Анонимен ( преди 5 години )
    Това с боя колкото и да е добро не виждам как ще стане. Ако ти излезе трикрилен гардероб ми е интересно как ще яде бой.Ами такива, като мен с огнестрелно оръжие. Ко праим, ако някой вземе да скача да се бие. Вадя ютията и няма да мога да му видя подметките кога ще е офейкал. В русия са много хората с лично оръжие. Бивши военни и полицаи. Да не говорим за незаконното оръжие което там е доста. Не, че у нас е малко. По време на Юго ембаргото изнасяхме петрол, а връщаха цистерните пълни с оръжие.
  • #6
    у БГ-то ... ( преди 5 години )
    боят по пътищата е отколешна мутренска традиция! На принципа кой колкото може.
  • #5
    младен ( преди 5 години )
    Лелеее...това ако го вкарат и тука всички сини и почупени ще ходиме.
  • #4
    Анонимен ( преди 5 години )
    Пълни простотии!Шегаджия пуснал в инстаграм анкета сред читателите дали да върнат телесното наказание и нашите папагали го изтряскали тук, като новина и сензация, че щели да го връщат.Според мен би било по-добре, редакторчето на статиите на всяка грешка да получава по една сопа на голо. Е тогава съм сигурен, че всеки ден много бой ще яде. Ама много...
  • #3
    Анонимен ( преди 5 години )
    а ако нарушителя е жена ко прайм
  • #2
    Анонимен ( преди 5 години )
    така е то в азиатските страни
  • #1
    Бат Бойко ( преди 5 години )
    Скоро и в България
fallback
Последни