IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford представи най-мощния сeриен пикап в света

Обновеният Super Duty получи 6,7-литров дизелов V8

Ford представи най-мощния сeриен пикап в света

Американската компания Ford Motor официално показа гамата си обновени пикапи Ford F-Series Super Duty, моделна година 2018. В нея влизат товарни машини, оборудвани с 6,7-литров V8 двигател Power Stroke. Това е и най-мощната модификация в света, която се предлага в този сегмент.

Ford представи най-мощния сeриен пикап в света

Според официалните данни, модернизираният двигател 6.7 Power Stroke V8 може да генерарира 450 к.с. и 1267 Нм въртящ момент. Рекордният показател в сегмента е постигнат благодарение на преработването на главите на цилиндрите и нови настройки. В сравнение с досегашния вариант мощността е увеличена с 10 к.с. и въртящиян момент – с 13 Нм.

Ford представи най-мощния сeриен пикап в света

Трябва да се отбележи, че след промяната обновеният пикап Ford F-Series Super Duty вече успява да задмине по мощност своите основни конкуренти на американския пазар - Ram 3500 HD и Chevrolet Silverado HD.

Ford представи най-мощния сeриен пикап в света

От компанията допълват, че машината може да тегли прицеп с тегло над 15 400 кг. и има товароподемност от над 3300 кг. , като това най-добрите покзатели в този сегмент.

Снимки: Ford

Тагове: ford f-series super duty
0 от 500
  • #12
    13 rate up comment 8 rate down comment
    Компетенцията ( преди 6 години )
    Знам как се пише бе капацитет, просто за мен те са *** и затова така го написах....Нито ме вълнува Русия ,нито Америка.Но имаха големи претенции към ВАГ, а техните кочини още с двигатели от преди 40г. И понеже хората там вярват на всичко ,което се каже по новини, затова са толкова ограничени.И ако ги питаш коя е столицата на България няма да ти отговорят
  • #11
    7 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Върхът на екологията.Типично за краварите.
  • #10
    8 rate up comment 9 rate down comment
    До Георги ( преди 6 години )
    ЦИТАТ: А и там невярвам да ги карат в града и да паркират по тротоарите само за да покават превъзходство, поне навън като съм гледал хората ги ползват по предназначение. Ти май наистина са много ограничен- най-продавания автомобил в САЩ е FORD F150- дали всички си ползват пикапите по-предназначение а? Просто такава е модата. И не мисли, че там няма селяни и първенюта, бъди сигурен че са милиони повече, особенно в Калифорния -*** Латиноси и черни. Бил съм там и говоря от опит.
  • #9
    14 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Пише се Американци.Хамериканци го казват/пишат ***-хафте?*** са??????Ама целият свят им е в краката?Как става така?Явно пишещият се хаМангал е доста облъчена рускоЧибурашка гад!
  • #8
    8 rate up comment 17 rate down comment
    хамериканците ( преди 6 години )
    Винаги съм го казвал по-големи манипулатори от тъпите бургери няма.*** народ са си и такива ще си останат.
  • #7
    12 rate up comment 0 rate down comment
    До долния ( преди 6 години )
    150 коня е Зила.
  • #6
    8 rate up comment 7 rate down comment
    .. ( преди 6 години )
    малко инфо за ЗИЛ-131:Двигател 8-цилиндров, с обем 5 996 куб.смНе намерих колко коня е, но ако го сравним с Форд-а със сигурносте по-малко.И разумния въпрос е... За чий ти е това нещо?
  • #5
    22 rate up comment 2 rate down comment
    Георги ( преди 6 години )
    естествено че е камион, води се light truck /lek kamion/, за камиони тея еко норми не важат. А и там невярвам да ги карат в града и да паркират по тротоарите само за да покават превъзходство, поне навън като съм гледал хората ги ползват по предназначение.
  • #4
    17 rate up comment 0 rate down comment
    маданейча ( преди 6 години )
    Идеален е за сватби и абитуриентски балове !
  • #3
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Защо да не се признават продава се дизелово Х5 и 3та серия а другите марки явно не искат при тези цени на бензина там и все по-малките разлики в разхода на бензинови и дизелови двигатели...