fallback

Renault показа възможностите на Megane RS (ВИДЕО)

Хот-хечът се готви да атакува рекорда на „Нюрбургринг”

Компанията Renault публикува видео, в което показва възможностите на новото поколение на хечбека Megane RS. Официалната премиера на модела се състоя по време на автосалона във Франкфурт през септември, а сега производителят реши да разкрие как е създаван автомобилът, какви технологии са използвани в него и с какви възможности разполага. Както е известно, Megane RS е оборудван с 1,8-литров бензинов турбодвигател. Мощността на мотора е 276 к.с., а максималният въртящ момент достига 390 Нм. Той работи в комбинация с 6-степенна механична скоростна кутия или с автоматик със същия брой предавки. В най-скоро време Megane RS ще се опита да постави рекорд сред автомобилите от този клас на пистата „Нюрбургринг”. В момента най-доброто постижение се държи от Honda Civic Type R, но французите вярват, че ще успеят да го подобрят.

Тагове: renault megane rs
fallback
  • #10
    Факт! ( преди 6 години )
    Деградиращата немска ко.ина както и феновете и в последни истерични крясъци преди да си резнат вените!Закривай!
  • #9
    До перача-траверсс ( преди 6 години )
    Браво Рено!/....маслоядите на хонда нямат място тук!
  • #8
    Ааа ( преди 6 години )
    Уникален хот хеч.С нетърпение чакам да покаже какво може на ринга.
  • #7
    До Дошо ( преди 6 години )
    Така е надеждата на Хонда като и на другите умира последна че ще успеят да запазят рекордите си като чак 2015 успях да подобрят рекорда на 8 годишен модел който още е в топ 5 на най-бързи обиколки за кола с предно на Ринга.Много скоро рекорда на Ринга ще падне отново
  • #6
    Европа ( преди 6 години )
    Рено са втори по продажби точно в Европа - 28-те от Европейския съюз + Efta /Швейцария, Норвегия, Лихтенщайн, Исландия/. И там Дачия си е Дачия. Дачия е Рено в Русия. А колко са евтини, колкото повечето от от другите, като изключим Фолксваген разбира се, там цените са фантастични, особено на екстрите, но като има балами да купуват, лошо няма.
  • #5
    Анонимен ( преди 6 години )
    Втори са по продажби в Европа не заради качество, а заради ниските цени. И не забравяй, че в броя продадени коли включват и тези на Дачия с емблема на Ренде. Другото е, че те както и Фолк с Ваген са полудържавни перачници и всички държавни институции са с техни коли. Няма държавни поръчки, няма оферти, а директно се вземат само от тези марки. Та заради това перачниците продават най-много в Европа и никъде другаде. Изключвам Китай за ФВ, защото са си и полу китайска.
  • #4
    Европа ( преди 6 години )
    То защото много хора бягат от рискове, затова Рено 2016 и 2017 са на второ място по продажби в Европа след Фолксваген. А групата Рено-Нисан може и да станат на първо място в света по продажби.
  • #3
    Дошо ( преди 6 години )
    Ако го бе направил Нисан нещата щяха да са други, иначе надеждата умира последна относно подобряване постижението на Цивик R.
  • #2
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хубава и бърза кола, която може да се ползва всекидневно, но проблемът е, че ще сте абонат на сервизите. Цивилните им версии са проблемни, а какво остава за наточена, спортна версия с много екстри. Точно поради тази причина хората бягат от такива рескове. Всъщност може да са е направили здрава и безпроблемна, но като се знае славата им на ненадеждни и трошливи, риска не си струва.
  • #1
    Анонимен ( преди 6 години )
    Както и предишните бързи Мегани ще остане само в каталозите или някоя и друга ПР и дилърска бройка, понеже те са бързи, мощни ама никой не иска да плати пари за тях.Горчивата истина.
fallback
Последни