IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Saab 9-3 Cabriolet изгрява от север

С колоритната си нова лакировка в слънчогледово жълто, шведският автомобил ни носи приятни летни емоции през студения зимен сезон.

Saab 9-3 Cabriolet изгрява от север

Точното наименование на цвета е „инка“. Той ни напомня за други жълти модели, които се превърнаха в класика за шведската марка, като например специалния модел "900 Monte Carlo" от 1991 г.



Благодарение на петслойния електрически гюрук от специална материя, шведският кабриолет е кола за цялата година, която дава достатъчно подслон и удобства на своите пътници дори при студове от -30 º С. При нужда покривът се вдига за 20 секунди. С ушанка, вълнен шал и с отоплението пуснато на мах, ще можете да се радвате на синьото небе и свежия въздух през слънчевите зимни дни, когато можете спокойно да свалите гюрука.

Съвсем точно, за коледните празници, кабриото се появи в шоурумовете на европейските автодилъри.

Колата е с четири места и се задвижва, по избор на клиента от три бензинови, два етанолови или два дизелови двигателя с технически показатели, вариращи от 110 kW/150 к.с. до 188 kW/255 к.с. Най-мощен сред дизелите е един 1,9-литров, 4-цилиндров мотор с 132 kW/180 к.с. и максимален въртящ момент от 400 Nm. Сред другите агрегати прави впечатление един 2,8-литров V6 турбобензинов двигател.
0 от 500