IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi показа новия си флагман

Бъдещият е-EVOLUTION ще получи 3 електромотора и полуавтономно управление

Mitsubishi показа новия си флагман

Компанията Mitsubischi публикува изображения на новия си кросоувър, който ще получи името e-EVOLUTION. Машината официално ще бъде показана на откриващия се на 25 октомври автосалон в Токио, като ще се превърне в бъдещия флагман на марката.

Mitsubishi показа новия си флагман

Ако се съди по показаното, автомобилът ще получи футуристичен дизайн с големи джанти, светодиодна оптика, камери вместо външни огледала и дръжки на вратите, скрити в стойките. От компанията твърдят, че кросоувърът обединява в себе си система за задвижване на четирите колела с електрическа трансмисия и най-нова технология на изкуствен интелект.

Mitsubishi показа новия си флагман

Техническите детайли ще бъдат разкрити при премиерата на автомобила, но вече е известно, че той ще получи 3 електромотора. Системата за полуавтономно управение ще включва специални датчици и камери.

Mitsubishi показа новия си флагман

Заедно с е-EVOLUTION в Токио компанията ще представи и концептуалния миниват Delica, който ще стане предвестник на 6-то поколение на едноименния модел. Автомобилът ще получи 2,2-литров турбодизел, развиващ 170 к.с. и 329 Нм въртящ момент.

Снимки: Mitsubischi

Тагове: mitsubischi e-evolution
0 от 500