fallback

Новото Pagani Zonda HP Barchetta ще струва 15 млн. долара

Само 3 такива автомобила ще бъдат произведени, като един от тях е запазен за собственика на компанията

fallback
  • #12
    Анонимен ( преди 6 години )
    Реалната цена не е потвърдена и няма и да бъде, както на почти всички паганита. Тази цена обаче се върти като слух в инстаграм от личности ползващи се с доста респект в средите и съм склонен да вярвам. 2 бройки вече са продадени, като една от тях е на доста популярен в инстаграм колекционер - gregb.23, в акаунта му може да се види и как ще изглежда неговата
  • #11
    Анонимен ( преди 6 години )
    Акцийте викаш не можеш да ги продадеш с едно вдигане на телефона! Можеш на момента и да ги имаш кеш парите. Даже миже да се договориш да прехвърлиш част от акциите за едно Пагани. Особено, ако са вървежни и се очаква повишение никой няма да ти откаже.Тези с парите на тъмно как пък реши, че няма как да си купят такава кола. За да са толкова богати нали се сещаш, че контролират до голяма степен политика, индустрия, икономика, банки, фирми и хора. Колата естествено, че няма да е на тяхно име...
  • #10
    Анонимен ( преди 6 години )
    15 млн са си 15 млн. и малко хора имат 80 млрд. налични (cash). Обикновено тези 80 млрд са в акции от компании, имоти и т.н.А тези с парите на тъмно няма как да си купят Zondа.
  • #9
    Анонимен ( преди 6 години )
    За нашите стандарти са много 15 млн., но не забравяйте, че има хора за които тези пари за са семки и бонбони, дето се казва. Джобните им за седмицата. Какво са за хора с по 80 млрд. налични средства 15 млн.? Абсолютно нищо! Това са точно 0,00019% от богатството им.При това говорим за хора, които са на светло и парите са им на светло. Най-богатите хора в света никой не ги знае, но се предполага, че имат стотици милиарди и са в пъти по-богати от най-богатите,които знаем.
  • #8
    младен ( преди 6 години )
    Бе...красива е, готина е ама 15мил....аре стига. За толкова някой ще си купят стар изтребител и ще му се радват повече.
  • #7
    Анонимен ( преди 6 години )
    Вчера писахте че цената на Ламбото била нереално надута и като покажат голф с карирани седалки се подигравате. Сега какво стана момченца с ръждиви коли, карбоново фолио и стикери "Sparco"?
  • #6
    kkk ( преди 6 години )
    да го пуснат и за 100 милиона , то все ще си е бок'лук и все някой заблуден ще го купи
  • #5
    Анонимен ( преди 6 години )
    А ти откъде знаеш, че точно продавача не му я е обявил и не му я е казал? Мислиш ли, че той си я е измислил ей така от нищото? Това е единственото инфо за цената, докато от Пагани не кажат точната официално. А и повярвай ми не са длъжни да го правят. Бъдещите купувачи може да не желаят да се обявява цената. Колите бас държа вече са продадени. Сега ги размотават за реклама да ги видят хората, защото като потънат в частните гаражи малко хора ще им се наслаждават.
  • #4
    man ( преди 6 години )
    Приятелче, цената се обявява от продавача.Въпросното влогърче не е продавач. Точка.
  • #3
    Анонимен ( преди 6 години )
    Това, че Пагани не потвърждава не значи, че няма да е такава. Този Марчетино явно си знае работата, вътрешен човек е и както се вижда е единствения на който е предоставен достъп. Всички са зад въжетата и на почетно разстояние от колата. Това ми говори, че го ползват за реклама от когото "случайно" да изтича инфо или снимки. Много компании го правят. Как мислиш "случайно" изтичат снимките за нави модели или изтича инфо за ттд на колата реди да са е изкарали. Не е случайно да знаеш!
fallback
Последни