fallback

Ще изостане ли окончателно България от автомобилна Европа?

Очаквам развитие на две скорости, споделя вицепрезидентът на Toyota Europe пред "КОЛЕЛА"

Ще оцелее ли дизелът? Ще се промени ли като цяло автомобилният пазар в ерата на споделянето и наемането? И ще изостанат ли фатално пазари като българския, където модните на запад тенденции още не се забелязват? "КОЛЕЛА" зададе тези въпроси на Матю Харисън, вицепрезидента на Тoyota Europe по продажбите и маркетинга.

Тагове:
fallback
  • #7
    Еленко ( преди 4 години )
    Това което е с Евро 5 да не изкарва през ауспуха балкански въздух ? Фините прахови частици в градовете с голям трафик, до голяма степен се генерират от мръсните улици, които се мият само от дъжда. А когато няма дъжд, а времето е сухо и топло какво правим ???? Само че властта не иска да говори за това, защото това е ангажимент на управата на града. Дори не си правят труда да направят експеримент и да се види какви са нивата при единия и другия случай. Познайте защо???
  • #6
    Станчев ( преди 6 години )
    Като нямат пари, ще ходят пеш или с организиран транспорт. Притежанието на автомобил не е неотменимо човешко право като въздуха и водата. Освен това е и задължение!
  • #5
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ами хайде да видим как шофьорите на 16-годишни BMW-та и Пасати ще се качат на Дачия или Лада, защото за друго няма да имат пари.
  • #4
    zoom-zoom ( преди 6 години )
    вси4ко под евро 5, марш към моргите!
  • #3
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ми, АРЕ!
  • #2
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ами да започнем да ги спазваме ?
  • #1
    Анонимен ( преди 6 години )
    Сякаш сега не е изостанала България?! Тук-там някой нов автомобил, другото е пълен леш, който се движи благодарение на липсата на контрол в БГ! Ако, се спазваха западните стандарти, по улиците я видиш автомобил да преминава, я -не....
fallback
Последни